Milli Egitim Bakani Özer, Belediyeyi Ziyaret Etti

Bir dizi açilis ve ziyaret için Adiyaman’da bulunan Milli Egitim Bakani Mahmut Özer, belediyenin çalismalari hakkinda bilgiler aldi.

Milli Egitim Bakani Özer, Belediyeyi Ziyaret Etti
Adiyaman Belediyesini, TBMM Milli Savunma Komisyonu Baskani ve AK Parti Adiyaman Milletvekili Ahmet Aydin, Vali Mahmut Çuhadar, AK Parti Il Baskani Mehmet Dagtekin, AK Parti Merkez ilçe Baskani Mustafa Alkayis ve beraberindeki heyetle birlikte ziyaret eden Milli Egitim Bakani Mahmut Özer, burada Belediye Baskani Süleyman Kilinç ile bir araya geldi. Belediye Seref Defterini imzalayan Milli Egitim Bakani Mahmut Özer, belediyenin çalismalari hakkinda Baskan Kilinç’tan bilgi aldi. Baskan Kilinç, Bakan Özer’i Adiyaman’da agirlamaktan oldukça mutlu olduklarini dile getirdi.

Bakan Özer ise Adiyaman Belediyesi’nin çalismalarini begendiklerini ve egitime verdikleri destekten dolayi tesekkür ederek basarilar diledi. Yapilan görüsmelerin ardindan Bakan Özer ve beraberindeki heyet AK Parti Adiyaman Il Baskanligina geçti. Burada partililerle bir araya gelen Bakan Özer’in programi basina kapali sekilde devam etti.
Kaynak: İHA