Komsularin Park Kavgasi Cinayetinde 1 Kisi Tutuklandi

Bursa’da komsularin park kavgasi cinayetinde gözaltina alinan 2 kisiden 1’i çikarildigi mahkemece tutuklanirken digeri ise adli kontrol sartiyla serbest birakildi.

Komsularin Park Kavgasi Cinayetinde 1 Kisi Tutuklandi


Olay, ögle saatlerinde Gemlik ilçesi Hastane Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, aralarinda daha önceden park meselesi yüzünden husumet olan Lokman Cört ve Nezir Cört ile Yusuf A. ve Hüseyin Ö. sokak ortasinda karsilasti. Aralarinda baslayan tartisma kisa sürede kavgaya dönüstü. Bir anda çikan arbedede Lokman Cört ve Nezir Cört biçakla yaralandi. Ilk müdahale saglik ekipleri tarafindan yapilirken, yaralilar ambulansla Gemlik Devlet Hastanesi’ne kaldirildi. Agir yaralanan Lokman Cört, hastanede yapilan tüm müdahalelere ragmen kurtarilamadi. Yaralanan Nezir Cört’ün ise tedavisi devam ediyor.

Komsu olduklarini ifade eden Yusuf A., "kayinçosu Hüseyin Ö. ile eczaneye gittiklerini ve iki kardesin de orada peslerinde oldugunu" söyledi.

Hüseyin Ö. ise "Uzun süre takip etmeleri ve satasmalari sonrasinda kovalamak için pidecinin önünden geçerken, içeriye girerek biçak aldim. Amacim öldürmek degil, yaralamak ve korkutmakti" ifadelerini kullandi.

Emniyetteki islemleri tamamlanan süpheliler adliyeye sevk edildi. Çikarildiklari mahkemece Hüseyin Ö. tutuklanarak cezaevine gönderilirken Yusuf A. ise adli kontrol sartiyla serbest birakildi.
Kaynak: İHA