ESOGÜ'de '2021-2022 Ögretim Yili Mezuniyet Törenleri' Basladi

Eskisehir Osmangazi Üniversitesi’nde (ESOGÜ), 4 farkli yüksekokuldaki ögrenci ve ögretim üyelerinin katilimiyla ’2021-2022 Ögretim Yili Mezuniyet Töreni’ yapildi.

ESOGÜ'de '2021-2022 Ögretim Yili Mezuniyet Törenleri' Basladi
ESOGÜ Stadyumu’nda düzenlenen törenle; Saglik Hizmetleri Meslek Yüksekokulu, Sivrihisar Meslek Yüksekokulu, Mahmudiye Atçilik Meslek Yüksekokulu ve Eskisehir Meslek Yüksekokulu 2022 mezunlarini verdi. Törene ESOGÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Kamil Çolak, Rektör Yardimcilari Prof. Dr. Ali Arslantas, Prof. Dr. Rifat Edizkan ile ögretim üyeleri ve mezun aileleri de katildi.

Mezun ögrenciler adina konusan Saglik Hizmetleri Meslek Yüksekokulu ögrencisi Aysenur Kaçar, iki yil süren egitim hayatlarinin pandemiden dolayi oldukça zorlu geçtigini ancak bu süreç boyunca okullari ve ögretmenlerinin her türlü olanagi saglayarak kendilerini magdur etmedigini söyledi.

Aldiklari egitim ve bundan sonra sergileyecekleri irade, azim ve kararliligin hedeflerine ulasmalarina yardimci olacagini belirten Kaçar, tüm mezun arkadaslarindan mesleklerinin en iyisi olmak için mücadele etmelerini istedi.

“ESOGÜ mezunu olmak bir ayricalik”

ESOGÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Kamil Çolak, ögretim ve arastirmalarin kalitesinin artirilmasiyla çok daha güçlü bir Türkiye’nin yükselisini saglayacagini belirterek, Güçlü Türkiye Güçlü Gelecek’ için yapilmasi gerekenin bilgiyle donanmis bireyler olarak çalismak oldugunu söyledi.

Mezunlardan ESOGÜ’de almis olduklari egitim-ögretime güvenmelerini isteyen Prof. Dr. Kamil Çolak, ESOGÜ mezunu olmanin bir ayricalik oldugunu, kaydetti.

Prof. Dr. Kamil Çolak, mezunlarin iyi yetismelerine katkida bulunan tüm ESOGÜ ögretim üyelerine tesekkür etti. Mezun ailelerine de seslenen Prof. Dr. Kamil Çolak, büyük özverilerle yetistirdikleri evlatlarinin ailelerinin fedakârliklarina layik olmak için ellerinden geleni yaparak, uzun ve zorlu bir egitim sürecini tamamladigini ve bugün karsiligini almayi hak ettigini belirtti.

Konusmalarin ardindan ögrencilere mezuniyet belgeleri verildi.

Sonrasinda tüm mezunlarin keplerini topluca havaya atmalariyla tören sona erdi.
Kaynak: İHA