Çocuk Kulübü Yaza Hazir

Düzce Belediyesi Çocuk Kulübü Yaz Okullari basliyor. Sinirli kontenjanla basvurularin alinacagi kurslarda 5-6 ve 7-14 yas gruplarinda toplam 27 bransta egitim verilecek. 13 Haziran tarihinden itibaren basvurularin alinacagi yaz okullarinda dersler 27 Haziran 2022 tarihinde baslayacak.

Çocuk Kulübü Yaza Hazir
Düzce Belediyesi Çocuk Kulübü, egitim-ögretim döneminde sürdürdügü egitim çalismalarini Yaz döneminde de devam ettirecek. Bu yil 27 bransta kurslarin verilecegi ve 13 Haziran 2022 itibariyle kayitlarin alinacagi yaz okullarinin baslama tarihi ise 27 Haziran 2022 olarak belirlendi.

Ögleden önce ve ögleden sonra olacak sekilde düzenlemeye gidilen yaz okullarinda her iki yas kategorisine de ögleden önce Degerler Egitimi (Kur’an-i Kerim Dersleri) dersi verilirken, ögleden sonra ise etkinlik atölyelerine yönelik egitimler gerçeklestirilecek.

5-6 Yas gruplari Temel Dini Bilgiler, Fiziksel Gelisim, Ritim, Görsel Sanatlar, Tasarim Atölyesi, Minik Sefler Mutfagi ve Bale olmak üzere toplam 7 kategoride kursta egitim alabilecekken, 7-14 yas gruplarinda ise Robotik Kodlama, Matematik, Fen Bilimleri, Ingilizce, Fransizca, Mutfak Atölyesi, Görsel Sanatlar, Tasarim Atölyesi, Karikatür Atölyesi, Fiziksel Gelisim, Ritim, Klarnet, Gitar, Degerler Egitimi, Zeka Oyunlari, Masal Dinletisi, Montesorri Egitimi, Etkili ve Hizli Okuma, Zumba Kids ve Halk Oyunlari olmak üzere toplam 20 bransta egitim verilecek.
Kaynak: İHA