'Akdeniz Kids' Ile Dis Hekimi Koltuklari Çocuklar Için Daha Eglenceli

Akdeniz Agiz ve Dis Sagligi Poliklinigi’nde çocuklara özel hizmete açilan ’Çocuk Dis Klinigi’ ile dis hekimi koltuklari çocuklar için eglenceli hale getirildi.

'Akdeniz Kids' Ile Dis Hekimi Koltuklari Çocuklar Için Daha Eglenceli
Çocuklarin ilgisini çekecek görsellerle dizayn edilen klinik begeni kazandi. Akdeniz Agiz ve Dis Sagligi Poliklinigi’nin Mezitli, Çarsi, Forum ve Yenisehir subelerinde yer alan ’Akdeniz Kids’ kliniklerinde, Çocuk Dis Klinigi hizmete açildi. Çocuklarin ilgisini çekecek görsellerle dekore edilen klinikte, Pedodonti Uzmani Dt. Gülistan Esiyok görevlendirildi. Çocuklar, kendileri için özel hazirlanan ve çizgi film kahramanlarinin rengarenk çikartmalarinin oldugu klinikte yer alan odada, neseli bir sekilde vakit geçirip tedavi olma imkani buluyor.

Klinige gelen çocuklar, kendileri için hazirlanan bu ortami görünce mutlu olduklarini ve hiç korkmadiklarini söylerken, aileler de çocuklara özel dizayn edilen klinigi begendiklerini, bu sayede çocuklarda yaygin olan dis hekimi korkusunun önüne geçildigini ve dis hekimi randevularinin travma olusturmadigini ifade ettiler.

Uzm. Dt. Gülistan Esiyok, klinigi çocuklarin dis hekimlerinde travma yasamamalari adina özel olarak hazirladiklarini belirterek, "Klinigimizi daha neseli ve çocuklara özel bir hale getirerek, isleme baslamadan önce çocuklari yüreklendirip korkusuzca koltuga oturmasini saglamayi amaçladik" dedi.

Akdeniz Agiz ve Dis Sagligi Poliklinigi Bashekimlerinden DT. Kenan Sevi ise klinigin fiziksel ortaminin, çocuklarin sevebilecegi, hekimle olan iletisimini daha iyi saglayabilecegi sekilde gelistirildigini kaydetti.

Kaynak: İHA