Tekirdag'da 1'I Agir 2 Kisinin Yaralandigi Korkunç Kazada Sürücü Firar Etti

Tekirdag’in Ergene ilçesinde bir otomobil ile kafa kafaya çarpisan ehliyetsiz sürücünün kullandigi motosiklette 1’i agir 2 genç yaralandi. Jandarma, olay yerinden kaçan otomobil sürücüsünü ariyor.

Tekirdag'da 1'I Agir 2 Kisinin Yaralandigi Korkunç Kazada Sürücü Firar Etti
Kaza, gece saatlerinde Velimese Mahallesi Saray Caddesi ile Mustafa Kemal Caddesi ayriminda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Mustafa Kemal Caddesi’nden Saray Caddesi istikametine seyreden ve henüz sürücüsü belirlenemeyen otomobil ile karsi yönden gelen Ibrahim Ö. idaresindeki motosiklet kafa kafaya çarpisti.

Kaza sonrasi motosiklet sürücüsü Ibrahim Ö. ve motosiklette yolcu olarak bulunan Sefa E. (20) yaralandi. Otomobil sürücüsü gözden kayboldu.

Olay yerine gelen saglik ekiplerinin ilk müdahalesi sonrasi Ibrahim Ö. Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne, Sefa E. de Çorlu Devlet Hastanesi’ne kaldirildi.

Durumu kritik

Yogun bakimda tedavisi devam eden Sefa E.’nin saglik durumunun ciddiyetini korudugu ögrenildi.

Olay yerinde gözyasi döken kazazede yakinlarini ise jandarma ekipleri sakinlestirdi.

Muhtardan yola çözüm bulunmasi çagrisi

Daha önce de kazalarin meydana geldigi yol güzergahina çözüm bulunmasi çagrisinda bulunan Velimese Mahallesi Muhtari Mehmet Erkul, “Özellikle Saray Caddesi’nde sikintilar yasiyoruz. Iki gencimiz maalesef üzücü bir kaza geçirdi. Insallah kisa sürede sagliklarina kavusurlar. Kazanin meydana geldigi yol ayriminda belediyenin kavsak düzenlemesi yapmasi halinde sorunun çözüme kavusacagina inaniyoruz” diye konustu.

Jandarma ekipleri kaçan sürücüyü ariyor.
Kaynak: İHA