Portekiz Ve Italyan'dan Gelen Akademisyenler Kocasinan Akademi'ye Hayran Kaldi

See Meet Erasmus Plus projesi çerçevesinde Portekiz ve Italyan’dan gelen akademisyenler, Kocasinan Akademi’nin tesislerini gezdi. Kocasinan Akademi’ye hayran kaldiklarini belirten misafirler, bir belediyenin vatandaslara yönelik sunmus oldugu tesis hizmetlerinin çok basarili bulduklarini ve bu çalismalarin örnek alinmasinin gerektigini söylediler. Kocasinan Akademi Tesislerinde verilen egitimlerin amacina ulastigini ifade eden Kocasinan Belediye Baskani Ahmet Çolakbayrakdar ise kaliteli egitim kadrosu ve özverili çalismalarin neticesinde Kocasinan Akademi’nin yurt disinda örnek gösterildigini vurguladi.

Portekiz Ve Italyan'dan Gelen Akademisyenler Kocasinan Akademi'ye Hayran Kaldi


Kocasinan Ilçe Milli Egitim Müdürlügü Ahi Evran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Ögretmeni Canan Öztekin Kaynar’in yürütücülügünü yaptigi ve dijital egitim konularini ele alan See Meet Erasmus Plus Projesi çerçevesinde Portekiz ve Italyan’dan gelen misafirler, Kocasinan Belediyesi’nin bünyesinde bulunan Kocasinan Akademi Erciyes tesisi ile General Emir Havacilik ve Uzay Bilimleri Teknoloji Merkezi’ni gezdi. Akademisyenlerden olusan misafirler, Kocasinan Akademi’nin tesislerine hayran kaldiklarini belirttiler. Tesislerin gurur verici bir çalisma olduguna dikkat çeken misafirler, bir belediyenin vatandaslara yönelik sunmus oldugu tesis hizmetlerinin çok basarili bulduklarini ve bu çalismalarin örnek alinmasi gerektigini ifade ettiler. Gaziantep Üniversitesi ve diger akademisyenler de General Emir Havacilik ve Uzay Bilimleri Teknoloji Merkezi’nin tarihi bina olmasina ragmen gelecege yönelik faaliyetlerin yapildigina sahit olduklarina deginerek, geçmis ile gelecek arasinda köprü kuran tesisi çok güzel buldugunu ve Türkiye için gurur verici oldugunu vurguladi.

Kaliteli egitim kadrosu ve özverili çalismalarin neticesinde Kocasinan Akademi’nin yurt disinda örnek gösterildiginin altini çizen Baskan Çolakbayrakdar, Kocasinan Akademi Tesislerinde verilen egitimlerin amacina ulastigina dikkat çekerek; “Kaliteli egitim kadromuz ve özverili çalismalarimiz kadar, kursiyerlerimizin azmi sayesinde büyük basarilara imza atiyoruz. Kocasinan Akademi’de 7’den 70’e herkese hizmet veriyoruz. Bu dogrultuda Erasmus programi sayesinde sehrimize gelen Portekiz ve Italyan misafirlerimize ev sahipligi yapmaktan memnuniyet duydum. Sinirlarimizin uzak olmasina ragmen gönül cografyamizi yakin ettiler. Ülkelerine döndüklerinde sehrimizden aldiklari kültürel degerlerimizi ögrenmis olmalari bizleri memnun etmektedir. Sevginin, barisin, huzurun ve hosgörünün birlikte yasandigi sehrimiz ve ülkemizin degerlerini hayatlarinda yer edinmelerini temenni ediyorum. Bu vesileyle misafirperver sehri Kayseri’mizin ve Türkiye’mizin degerini ve Türk Milletinin gururunu artirmak için çalismalarimiz ve gayretlerimiz hep devam edecektir” diye konustu.

Kaynak: İHA