Millet Bahçesine Modern Yol

Sanliurfa Büyüksehir Belediyesi, Haliliye ilçesinde yapimi devam eden Millet Bahçesinin bulundugu Devtesti Mahallesinde asfalt öncesi yol genisletme ve zemin saglamlastirma çalismasini sürdürüyor.

Millet Bahçesine Modern Yol
Sanliurfa genelinde yeni yollar ve onarim çalismalarini sürdüren Büyüksehir Belediyesi Fen Isleri Daire Baskanligi ekipleri, Haliliye ilçesindeki millet bahçesinin bulundugu caddeyi genisletiyor. 25 metre genisliginde olan yolda alt yapi çalismalarini tamamlayan ekipler, asfalt öncesi zemin saglamlastirma çalismasini sürdürüyor.

Kuzey-Bati çevre yoluna paralel baglantili olan 25 metrelik yolda yapilan çalismalari yerinde inceleyen Sanliurfa Büyüksehir Belediye Baskani Zeynel Abidin Beyazgül, teknik ekipten yapilan çalismalar hakkinda bilgi aldi.

“Sanliurfa’nin can damarlarini açiyoruz”

Kentin birçok noktasinda yol açma ve genisletme çalismalarinin devam ettigini anlatan Sanliurfa Büyüksehir Belediye Baskani Zeynel Abidin Beyazgül, ‘’Kendi ekiplerimiz ve kendi araçlarimiz sahada süratle çalisiyor. Haliliye ilçesinde yapilan millet bahçemizin önünden geçen bu caddenin asfaltlanmasi için her sey hazir hale gelmis. Bir müddet sonra Insallah burasi çok konforlu bir asfalt serilerek vatandaslarimizin ulasimina açilacaktir. Aldigimiz yeni malzemelerimiz, araçlarimiz ve yine kendi ekiplerimiz ve mühendisligi de kendimize ait olmak üzere çalismalarimizi sürdürüyoruz. Sanliurfa’miza hayirli ugurlu olsun. Ekiplerimiz Sanliurfa’nin her noktasinda çalismalarini sürdürüyorlar. Bu çalismalar bittigi zaman da Sanliurfa’mizin can damarlari açiliyor.” diye konustu

Süleymaniye Mahalle Muhtari Salih Dag, ise yapilan çalismalardan dolayi Sanliurfa Büyüksehir Belediye Baskani Zeynel Abidin Beyazgül’e tesekkür etti.
Kaynak: İHA