Levent Yüksel Açiklamasi Benim Adima Ilk Sarkiyi Sezen Aksu Yazdi

Pop müzik sarkicisi Levent Yüksel, Bursali hayranlarina sarkilariyla unutulmaz bir gece yasatti. Birbirinden özel sarkilarini Bursalilar için seslendiren Levent Yüksel, ‘Benim adima ilk sarki yazan kisi Sezen Aksu’dur. Onun bana yazdigi ‘Hayat Zaten Zor’ sarkisini seslendirelim’ dedi.

Levent Yüksel Açiklamasi Benim Adima Ilk Sarkiyi Sezen Aksu Yazdi
Levent Yüksel, Bursa Kültürpark Açikhava Sahnesi’nde dinleyicileriyle bulustu. Hayranlarini selamlayan Yüksel, ’Med cezir’, ‘Zalim’, ‘Tuana’ ve ‘Beni birakin’ gibi bir dönemlere damga vuran parçalarini seslendirdi. Konserin bir bölümünde bas gitar performansi sergileyen Levent Yüksel, büyük alkis aldi. Yüksel daha sonra 1997 yilinin unutulmazlari arasina giren ‘Bi’ Daha’ adli sarkisiyla da dinleyicilerini costurdu. Son albümü ’Hayatima Dokunan Sarkilar’ ile ilgili konusan Levent Yüksel, “Albüm 5 yasindan bu yana dinledigim bütün arabesk sarkilardan olusuyor” dedi.

Yüksel, ‘Yalnizim’ adli arabesk sarkilari seslendirdi. Back vokallerine sahnesinde yer veren Yüksel, Güler Tuncer’i davet etti. Tuncer ’Haydi Gel Benimle Ol’ sarkisini seslendirdi.

Benim adima ilk sarki yazan Sezen Aksu’dur

Sahnesinin ikinci bölümünde sevilen sarkilarini seslendiren Levent Yüksel, seyirciler ile bir anisini paylasti. “Benim adima ilk sarki yazan kisi Sezen Aksu’dur.” diyen Yüksel, 1995 yilinda çikarmis oldugu “Levent Yüksel’in 2. CD’si” albümünde yer alan, sözleri Sezen Aksu’ya ait, beste ve düzenlemesi Onno Tunç’a ait olan ‘Hayat Zaten Zor’ sarkisini seslendirdi. Yaklasik 2 saat sahnede kalan sanatçi Bursalilara unutulmaz bir gece yasatti.
Kaynak: İHA