Ünlü Sanatçi Sarikaya, Vanlilara Unutulmaz Bir Gece Yasatti

Van’da düzenlenen "10. Uluslararasi Inci Kefali Göçü Kültür ve Sanat Festivali" çerçevesinde sahne alan ünlü sanatçi Mümin Sarikaya, Vanlilara unutulmaz bir gece yasatti.

Ünlü Sanatçi Sarikaya, Vanlilara Unutulmaz Bir Gece Yasatti
10. Ercis Uluslararasi Inci Kefali Göçü Kültür ve Sanat Festivali çerçevesinde Van Büyüksehir Belediyesi’nin sponsorlugunda sahne alan ünlü Türk Halk Müzigi be özgün müzik sanatçisi Mümin Sarikaya, Vanlilara unutulmaz bir gece yasatti. Ercis Balik Bendi’nde düzenlenen konsere binlerce vatandas katildi.

Renkli görüntülere sahne olan festival Erzurum Büyüksehir Belediyesi mehteran takiminin seslendirdigi marslarla basladi.

Daha sonra sahne alan ünlü sanatçi Mümin Sarikaya birbirinden güzel sarkilar seslendirdi. Yaklasik 1 saat sahnede kalan Sarikaya, Van’da olmaktan çok mutlu oldugunu belirterek, organizasyonda emegi geçen Van Büyüksehir Belediyesine tesekkür etti.

Konsere katilan üniversite ögrencisi Dilara Demir, festivalde çok eglendiklerini belirterek, “Van Büyüksehir Belediyesi’ne çok tesekkür ediyoruz. Konser çok güzel, organizasyon çok güzel. Mümin Sarikaya’yi çok seviyoruz. Emegi geçenlere tesekkür ederiz” dedi.

Festival, yerel sanatçilarin konseri ile sona erdi.
Kaynak: İHA