Tekirdaglilar Sahilde Canli Müzigin Tadini Çikariyor

Tekirdag’da sahile kurulan platform üzerine canli müzik yapan gençler, vatandaslara keyifli anlar yasatiyor.

Tekirdaglilar Sahilde Canli Müzigin Tadini Çikariyor
Tekirdag’in Süleymanpasa ilçesinde daha önce atil olarak duran alani yenileyerek sehre kazandiran Süleymanpasa Belediyesi, ayni noktada insa ettigi minik iskele ile gençlerin canli müzik yapabilecegi bir alan olusturdu. Süleymanpasa Belediyesi Konservatuari ögrencileri ile Güzel Sanatlar Lisesinde okuyan ögrenciler kurulan platformda sarkilar söyleyerek vatandaslara keyifli anlar yasatti.

Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri gerçeklesen etkinliklerde eski sarkilarin yani sira günümüzün popüler sarkilarini da seslendiren gençler yeteneklerini sergileme imkâni bulurken; vatandaslar ise böyle bir organizasyonun yapilmasindan dolayi mutluluk duyduklarini belirttiler.

Sahilde gerçeklesen canli müzik etkinligine katilan Emre Demir, “Öncelikle çok tesekkür ediyorum. Duyduk, elimize çekirdegimizi alip geldik. Simdi arkadaslarla beraber eglenecegiz. Onlari dinleyecegiz. Süleymanpasa Belediyesi’ne çok tesekkür ediyoruz. Böyle etkinliklerin gelmesini her daim temenni ediyoruz. Baskanimiza tesekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA