(ÖZEL) Küçükçekmece'de Silahli Saldiri Açiklamasi 2 Yarali

Küçükçekmece’de iddiaya göre daha önceden husumetli olan iki grup arasindan biri digerine kursun yagdirdi. Olay sonucu 2 kisi ayagindan yaralanirken ekipler olay ile ilgili genis çapli inceleme baslatti.

(ÖZEL) Küçükçekmece'de Silahli Saldiri Açiklamasi 2 Yarali
Olay, aksam saatlerinde Küçükçekmece Tevfik bey mahallesinde meydana geldi. Iddiaya göre daha öncesinde aralarinda husumet bulunan iki gruptan biri digerine kahve önünde otururken motosiklet ile gelip kursun yagdirdi. Tabancadan çikan kursunlar sonucu 2 kisi ayagindan yaralanirken silah seslerini duyan civardaki vatandaslar durumu polis ve saglik ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alirken saglik ekipleri ise yaralanan bir kisiye olay yerinde yapilan ilk müdahalenin ardindan hastaneye kaldirdi. Olay yerine gelen olay yeri inceleme ekiplerinin çalismalarinin ardindan ekipler kaçan sahislari yakalamak için genis çapli inceleme baslatti

Kahvehane sahibi Durmus Ates “Içerideydim bir anda ates ettiler. Göremedim. Içeri geçtim göremedim herhalde ayagindan vurulan bir arkadas vardi. O anda yere yatti yatmasaydi olurdu. Maskeliymis ondan göremedim” dedi.

Kaynak: İHA