Nazilli Belediyesi'nden Firtinada Yasanan Olumsuzluklara Aninda Müdahale

Meteoroloji Genel Müdürlügü’nden Ege Bölgesi için yapilan firtina ve siddetli yagis uyarisi sonrasinda beklenen yagislar bugün aksam saatlerinde etkili oldu. Ilçenin bir çok noktasinda agaçlar devrilip, binalarin çatilari uçarken Nazilli Belediyesi ekipleri yasanan olumsuzluklara aninda müdahale etti.

Nazilli Belediyesi'nden Firtinada Yasanan Olumsuzluklara Aninda Müdahale


Yagis ve firtina hakkinda açiklamalarda bulunan Nazilli Belediye Baskani Kürsat Engin Özcan, “Meteorolojiden yapilan uyarilar sonrasinda ekiplerimiz ile teyakkuz a geçmistik. Tüm önlemleri alsak da beklenin de üstünde firtina ve yagis oldu. Kimi yerde dolu, kimi yerde etkili yagis hayati olumsuz etkiledi. Mevsimsel degisikliklerin, küresel isinmalarin neticesinde siddetli afet olayini bu gün hep birlikte yasadik. Nazilli halkina geçmis olsun diyorum. Bütün arkadaslarimiz tam mesai yapiyorlar. Bütün ekiplerimiz acil müdahale ve yaralari sarmak için çalisiyor" dedi.



Meydana gelen olumsuzluklara Nazilli Belediyesinin tüm ekiplerinin yani sira Aydin Büyüksehir Belediyesi ekipleri, saglik ekipleri ve kolluk kuvvetleri müdahalesi devam ediyor.
Kaynak: İHA