Kur'an Kursu Ögrencilerinden Yilsonu Senligi

Hakkari Il Müftüsü Fakirullahoglu, “Çocuklarimiz iyilige anahtar kötülüge kilit olacaktir” dedi.

Kur'an Kursu Ögrencilerinden Yilsonu Senligi
Hakkari Il Müftülügüne bagli 4-6 yas Kur’an kurslarinda egitim gören ögrenciler, yilsonu senliginde bulustu. Il Kültür ve Turizm Müdürlügüne ait Atatürk Konferans Salonunda düzenlenen ve birbirinden renkli görüntülere sahne olan etkinlikler, Kur’an-i Kerim tilaveti ile basladi.

Burada konusan Il Müftüsü Ismail Fakirullahoglu, “Çocuklarimiz iyilige anahtar, kötülüge kilit olacaktir. Çocuklar istikbalimizdir. Onlari bu günden nasil yetistirirsek gelecekte onun karsiligini aliriz. Onlara, Yüce Allah’i, Peygamberimiz Muhammed’i, sahabe-i kiramin yasantisini, helal ve harami, iyilik ve ihsani, ahlakli olmanin önemini ögretip büyütürsek gelecegimizden emin olabiliriz. Allah korkusunu ne kadar ögretirsek, kötülüklerden o kadar uzak tutabiliriz. Onlari kötü niyetli kisi ve gruplarin insafina terk etmemek için bugünden Islam’i en ince detaylarina kadar ögretmek mecburiyetindeyiz" seklinde konustu.

Ögrencilerin oynadigi Hacivat-Karagöz gibi skeçlerle devam eden program; ilahiler, salavat-i serif ve yapilan dua ile sona erdi.
Kaynak: İHA