Görevden Almalar Ve Atamalar Resmi Gazete'de

Türkiye Seker Fabrikalari A.S. Yönetim Kurulu Baskani Mücahit Alkan görevden alinarak yerine Muhittin Sahin atanmasina iliskin Cumhurbaskani Karari Resmi Gazete’de yayimlandi.

Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan imzasiyla Resmi Gazete’de yayimlanan karara göre, Türkiye Seker Fabrikalari A.S. Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Baskani Mücahit Alkan görevden alinarak bosalan Türkiye Seker Fabrikalari A.S. Genel Müdürlügüne ve Yönetim Kurulu Baskanligina Muhittin Sahin atandi. Karar, 233 sayili Kanun Hükmünde Kararnamenin 6’inci maddesi ile 3 sayili Cumhurbaskanligi Kararnamesi 2, 3 ve 4’üncü maddeleri geregince yapildigi belirtildi.

Türkiye Seker Fabrikalari A.S. Genel Müdürlügünde açik bulunan Yönetim Kurulu üyeliklerine Adem Dinç, Hakan Bilir, Mehmet Hasdemir ve Mehmet Tunçak atandi. Karar 233sayili Kanun Hükmünde Kararnamenin 8’inci maddesi ile 3 sayili Cumhurbaskanligi Kararnamesi 2 ve 3’üncü maddeleri geregince yapildi.

ET ve Süt Kurumu Genel Müdürlügüne atama

Et ve Süt Kurumu Genel Müdürlügü’nde açik bulunan Yönetim Kurulu üyeligine Durali Koçak atandi. Karar, 33 sayili Kanun Hükmünde Kararnamenin 8’inci maddesi ile sayili Cumhurbaskanligi Kararnamesinin 2 ve 3’üncü maddeleri geregince yapildigi ifade edildi.

Ayrica, Toprak Mahsulleri Ofisi Genel Müdürlügü Yönetim Kurulu Üyeleri Aylin Çaglayan Özcan ve Volkan Mutlu Coskun üç sayili cumhurbaskanligi kararnamesinin ikinci maddesi geregince görevden alindi.
Kaynak: İHA