Bakan Dönmez, Ümraniye'de 'Gençlik Bulusmasi'na Katildi

Ümraniye Belediyesi tarafindan düzenlenen "Gençlik Bulusmasi" programi, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakani Fatih Dönmez, Ümraniye Belediye Baskani Ismet Yildirim ve çok sayida gencin katilimiyla gerçeklestirildi.

Bakan Dönmez, Ümraniye'de 'Gençlik Bulusmasi'na Katildi
Ümraniyeli gençlerin sosyal, kültürel ve kisisel gelisimlerine katki saglamak için Ümraniye Belediyesi tarafindan organize edilen "Gençlik Bulusmalari" Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakani Fatih Dönmez, Ümraniye Belediye Baskani Ismet Yildirim ve çok sayida gencin katilimiyla gerçeklestirildi.

Bakan Fatih Dönmez gençlerden gelen sorulari yanitlayarak sohbet etti. Siyasetten günlük yasantiya kadar birçok konunun konusuldugu bulusmaya gençler yogun ilgi gösterdi.

“Çok mutlu ve çok heyecanliyim”

Etkinlige iliskin konusan gençlerden Erhan Kurnaz, “Açikçasi çok heyecanliyim. Bakan Bey’i ilk defa görecegim. Kendisini medya üzerinden zaten takip ediyorum. Özellikle son dönemlerde gaz bulma ve enerji haberleri dikkatimi çeken konular. Kendilerine bunlarla alakali sorular sormak istiyorum. O yüzden çok mutlu ve çok heyecanliyim” diye konustu.

Kaynak: İHA