Ecocotton Ve Buldan's Markalari, Defne Home Collection Ile Izmirlilerle Bulustu

Denizlili is adami Ibrahim Uzunoglu’nun sahibi oldugu Ecocotton ve Buldan’s markalarinin Izmirlilerle bulusacagi, Defne Home Collection yeni konsept magazasi Urla’da hizmete girdi.

Ecocotton Ve Buldan's Markalari, Defne Home Collection Ile Izmirlilerle Bulustu


Haci Isa Mahallesi Bülent Baratali Bulvari numara 78/A adresinde yogun bir katilimla kurdelesi kesilerek açilisi yapilan Defne Home Collection, vatandaslar büyük ilgi gösterdi. Magazada Ecocotton ve Buldan’s olmak üzere iki markanin ürünleri satisa sunuluyor. Markalarin ürünlerinin dogal dokular, dogal lifler ve sertifikali ürünler olmasi dikkat çekiyor. Magazaya gelen davetliler klasik müzik esliginde verilen ikramlardan faydalanarak güzel dakikalar geçirdi.

Magazanin açilisini; Ecocotton’un sahibi Ibrahim Uzunoglu, Buldan’s sahibi Seren Dönmez, Urla Esnaf Odasi Baskani A. Birol Aydinhan, siyasi parti temsilcileri ve vatandaslar katildi.



Açilista kendilerini yalniz birakmayan davetlilere tesekkür eden Ecocotton’un sahibi Ibrahim Uzunoglu, “Urla memleketimizin güzel yerlerinden bir ilçe, yillardir bayimiz olan ’Defne Home Collection’ yeni bir magazaya geçti. Bu yeni dizayn edilen magazanin açilisini gerçeklestirmek için geldik. Dogal ve organik ürünler imalatçisi oldugumuz için magazanin ambiyansi çok hosuma gitti. Açikçasi magazadaki bu ambiyansi olusturan Bilge Hanim ve esi Mustafa Bey’i çok tebrik ediyorum. Bu tarz organizasyonlar ve magazalari yaparak perakende müsterilerin karsisina çikmak çok güzel. Bu vesile ile kendilerine bol kazançlar dilerim” dedi.



Defne Home Collection isletme sahibi Bilge Pancarci ise “10 yildir Urla’da hizmet veriyoruz. Urla çok keyifli, yenilenmeye açik bir yer, güzellikleri sizlere daha iyi kosullarda daha iyi mekânlarda sunmaya çalisiyoruz. Emeklerimiz sizlere dogal ürünler sunmak. Bunlari markalarimiz bize çok güzel bir sekilde yansitiyor. Bu güzel ürünleri sizlere sunarak en iyisini yapmaya çalisacagiz. Her sey için sag olun” diye konustu.

Kaynak: İHA