SBB Baskani Mustafa Demir'den Kursiyerlerine Müjde

Samsun Büyüksehir Belediyesi(SBB) bünyesindeki Aile Yasam Merkezleri kursiyerleri tarafindan sergi açildi. SBB Baskani Mustafa Demir, belediye olarak kursiyerlerin emeklerinin karsiligini almalari için magaza vereceklerini söyledi.

SBB Baskani Mustafa Demir'den Kursiyerlerine Müjde
SBB Sosyal Hizmetler Dairesi Baskanligi’na bagli Aile Yasam Merkezleri ‘Kurs Ürünleri’ sergisi düzenlendi.

Ömer Halisdemir Çok Amaçli Salonda düzenlenen sergide el emegi ürünler görücüye çikti. SBB Baskani Mustafa Demir, stantlari tek tek gezerek ürünleri inceledi.

Baskan Demir, “Bu sergiyle, Sosyal Hizmetler Dairesi Baskanligimizin yönetiminde yaptigimiz faaliyet planlamalarimizin ötesine tasindigini gördük. Bu sergi ile halk egitimin ötesinde çok güzel ürünler ortaya çikarmissiniz. Bu sebeple halk egitim hocalarimizi ve bu güzel ürünleri ortaya çikaran tüm kursiyerlerimizi tebrik ediyorum. Biz bu isi çok daha büyük yerlere tasiyacagiz. Belediye olarak kursiyer kardeslerimizin emeklerinin karsiligini almalari için uygun gördügümüz yerlerde özel ürünlerin satisina elimizden geleni yapacagiz. Bizim magazamizda satilacak olan ürünlerin satisina destek verebiliriz” dedi.



“Türkiye’de en önde gelen sehirlerden birisiyiz”

TEKNOFEST’e az bir zaman kaldigini hatirlatan Baskan Demir, “TEKNOFEST sebebiyle sehrimize 2 milyon insan gelecek, çok zaman kalmadi. Üretmeye devam. Bizim amacimiz belediyenin organizasyonunda kisisel yeteneklerimizi ortaya çikaran bir Samsun’u insa etmektir. Mutfak zenginligi açisindan Türkiye’de en önde gelen sehirlerden birisiyiz. Burasi Karadeniz’in merkezi. Birçok sehrin lezzetlerini tatma firsatim oldu ama kusura bakmasinlar, Samsun’dakiler daha güzel ve çesitli. Bu konuda da insallah çok ciddi gelisme gösterecegiz” ifadesini kullandi.

“Ürettiklerinizi satabilmek için size magaza verecegiz”

Eski Ruh ve Sinir Hastaliklari Hastanesi’nin bulundugu alanda bir proje hazirladiklarini söyleyen Baskan Demir, “Oradaki tarihi ve eski idari binayi restore edecegiz. Etrafi 28 dönüm alan. Türkiye’de kadinlarimizi birinci lige çikaracak, ailelerinizle ilgili çok fonksiyonlu tesisi insallah Samsun’a kazandiracagiz. Bu da yetmiyor, eski Kadiköy Kadin Yasam merkezimizde her türlü kursu alabileceksiniz. Bütün kurslar orada düzenlenir hale gelecek. Sanat, musiki kurslar olacak. Ürettiklerinizi satabilmek için size magaza verecegiz. Kirada almayacagiz. Orada üretip orada satacagiz. Herkes bilecek ki, el emegi göz nuru ürünler burada üretilip satilacak. Ayrica internetten de satabileceksiniz. Gelir elde etmeniz için elimizden geleni yapacagiz” dedi.

Kaynak: İHA