Samsun'da Binicilik Meraklilari Atli Spor Tesislerine

Samsun Büyüksehir Belediyesi’ne (SBB) ait 55 bin dönüm alan üzerine kurulu bünyesinde 28 at barindiran Atli Spor Tesisleri binicilik sporuna merakli misafirlerini bekliyor.

Samsun'da Binicilik Meraklilari Atli Spor Tesislerine
SBB bünyesindeki 28 atin yer aldigi Atli Spor Tesislerinde binicilik meraklisi yetiskin ve çocuklara çesitli egitimler veriliyor. 55 bin dönüm alan üzerine kurulu tesiste kapali, açik ve long manej ile 8 padok bulunuyor. 28 atin yer aldigi tesisi ziyaret edenler binicilik deneyimi yasayabiliyor. Binicilik egitimleri, arazi turlari, hobi amaçli yetiskin ve midilli gezilerinin yapildigi Büyüksehir Belediyesi Atli Spor Tesisleri, essiz manzarasi ile misafirlerini agirliyor.

Atli Spor Tesisleri Müdürü Ebru Ertoy, “Tesisimize gelenler hayran kaliyor. Çocuk Parki ve genis alan nedeniyle de tesisimiz çok talep görüyor. Çocuklar ve yetiskinler binicilik deneyimi yasayabiliyor. Ayni zamanda egitimlerimiz araliksiz devam ediyor. At binmek muhtesem bir duygu. Çocuklari ve yetiskinleri unutamayacaklari bir deneyim için tesisimize bekliyoruz” diye konustu.

SBB Baskani Mustafa Demir, tesisin uluslararasi standartlarda kapali ve açik alanlari, modern ahiri, sosyal tesisleri ve alaninda uzman egitmenleriyle hizmet verdigini dile getirdi. Samsun Büyüksehir Belediye Baskani Mustafa Demir, "Tesisimiz, uluslararasi standartlarda kapali ve açik alanlari, modern ahiri, sosyal tesisleri, her biri bransinda uzman egitmen ve seyis kadrosuyla hizmet vermeyi sürdürüyor. Biz her konuda Samsun’a en iyi hizmeti sunma gayretindeyiz. Bu tesiste onlardan biri. Çocuklarimiza, gençlerimize ve yetiskinlere biniciligi tanitip, sevdiriyor ve birçok lisansli sporcu yetistiriyoruz” dedi.

Kaynak: İHA