Kaza Sonrasi Savrulan Otomobil Kaldirimda Yürüyen Yayaya Çarpti Açiklamasi 2 Yarali

Antalya’da kontrolden çikan otomobilin önündeki otomobile çarpmasi sonucu meydana gelen kazada 2 kisi yaralandi. Çarpan otomobil iki dükkan arasina savrulurken, kazada kaldirimda yürüyen yaya da yaralandi. Alkollü oldugu belirlenen sürücünün ehliyetine 6 ay el konuldu.

Kaza Sonrasi Savrulan Otomobil Kaldirimda Yürüyen Yayaya  Çarpti Açiklamasi 2 Yarali
Kaza, Muratpasa ilçesi Fahrettin Altay Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Yener Ulusoy Bulvari istikametine hareket eden 07 CRM 72 plakali araca, A.K. kontrolünde bulunan 07 GE 227 plakali otomobil arkadan çarpti. Kazada sahsin çarptigi otomobilde yolcu olarak bulunan bir kisi ile kaldirimda yürüyen yaya C.B. yaralandi. Ihbar üzerine olay yerine polis ve saglik ekibi sevk edildi.

Yarali iki kisi hastaneye kaldirildi. Öte yandan kazaya karisan sürücünün hastanede yapilan alkol testinde 1.65 promil alkollü oldugu tespit edildi. Otomobil sürücüsünün ehliyetine 6 ayligina el konulurken araci da baglanarak otoparkina çekildi. Polis olayla ilgili inceleme baslatti.

Kazayi Koray Uygun söyle anlatti: “Kirmizi araç önündekine vuruyor. Daha sonra kirmizi araç savrularak buraya düstü. Bu sirada yayaya çarpti.”
Kaynak: İHA