Festivalde 'Yüzyüzeyken Konusuruz' Firtinasi Esti

Bursa Festivali’nde 60. yil coskusu devam ediyor. Bursa Büyüksehir Belediyesi adina Bursa Kültür Sanat ve Turizm Vakfi (BKSTV) tarafindan, Kültür Bakanligi’nin destekleriyle, Atis Sirketler Grubu Ana Sponsorlugu’ nda gerçeklestirilen festivalde "Yüzyüzeyken Konusuruz" firtinasi esti.

Festivalde 'Yüzyüzeyken Konusuruz' Firtinasi Esti
Konser öncesi etkinlik sponsoru Erikli Kurumsal Iletisim Sorumlusu Mehmet Yavuz ile Atis Sirketler Grubu Yönetim Kurulu Baskani Ahmet Atis, grup üyelerine festival özel plaketi sundular.

Türkçe alternatif rock müziginin son dönemdeki en parlayan grubu "Yüzyüzeyken Konusuruz" muhtesem sarkilariyla Açikhava Tiyatrosu’nda adeta firtina estirdi. Konserine sevilen parçasi "Kadiköy Kizi" ile baslayan grup muhtesem bir alkisla karsilandi. Indie-folk olarak adlandirdiklari müzik tarzlariyla özellikle Z kusaginin radarina giren grup, gece boyunca gençlerin dilinden düsürmedigi sarkilarini Bursali hayranlari için söyledi.

Kültürpark Açikhava Tiyatrosu’nda adeta kapali gise sahne alan grup, son dönemin en popüler sarkisi "Sen varsin diye"yi binlerce hayraniyla birlikte seslendirdi. Gruba telefon isiklariyla eslik eden gençler, Açikhava Tiyatrosu’nda görsel sölene imza atti. Pandemi sonrasi yayinladiklari "Son seslenisim" ve "Sen varsin diye" parçalarinin ardindan, birkaç ay önce sözü ve bestesi Kaan Bosnak’a ait "Gençligimi geri ver" sarkisiyla hayran kitlesini genisleten grup, yaklasik 3 saat boyunca sahnede kaldi.

Büyük çogunlugunu gençlerin olusturdugu seyirciler, grubu tüm konser boyunca ayakta izledi. Muhtesem gecenin sonunda hayranlari grubu, alkislar ve tezhüratlarla ugurladi.
Kaynak: İHA