Çesme'deki Cinayet Zanlisi Polis Ekiplerince Yakalandi

Izmir’in Çesme ilçesinde, birlikte çalistigi ögrenilen bir grup arasinda çikan tartismada silahla vurulan 1 kisi hayatini kaybederken, 1 kisi de yaralandi. Olayin ardindan kaçan süpheli polis ekiplerince kiskivrak yakalandi.

Olay, 22 Haziran saat 23.50 siralarinda Ismet Inönü Mahallesi 2051 Sokak’ta bulunan beyaz esya tamir dükkani önünde meydana geldi. Iddiaya göre, beyaz esya dükkaninda çalisan H.D., K.U., ve E.A., dükkanda bulustu. Burada çikan tartismanin kavgaya dönüsmesinin ardindan H.D., otomobiline binerek olay yerinden uzaklasti. Kisa süre sonra ayni araçla adrese gelen H.D., yaninda getirdigi tabancayla K.U. ve E.A.’ya tabancayla ates etti. Silah seslerini duyan vatandaslarin ihbari üzerine adrese polis ve 112 Acil Saglik ekipleri sevk edildi. Saglik ekiplerince yapilan kontrollerde K.U.’nun yasamini yitirdigi tespit edilirken, yarali E.A. ise ambulansa Çesme Alper Çizgenakat Devlet Hastanesi’ne kaldirilarak tedavi altina alindi.

Suç aletlerini denize atmis

Öte yandan, olayin ardindan otomobili ile suç aletlerini denize atan katil zanlisi H.D., polis ekiplerince saklandigi evde yakalandi. Olayda kullanilan suç aletlerini ise dalgiç polisleri tarafinda pirlanta plajinda bulundu. Süphelinin emniyetteki islemlerinin ardindan adliyeye sevk edildigi ögrenildi.
Kaynak: İHA