Beykoz'da Binlerce Sporcu Turkcell Granfondo Yarisinda Ter Döktü

Turkcell GranFondo serisinin ikinci sezon yarislari Beykoz’da gerçeklestirildi. Beykoz’un tarihi dogasi esliginde yarisan sporcular kiyasiya mücadele etti.

Beykoz'da Binlerce Sporcu Turkcell Granfondo Yarisinda Ter Döktü
Dünyaca ünlü yol bisiklet yarisi serilerinden Turkcell GranFondo heyecani, ikinci kez Beykoz’da verilen startla basladi.

Beykoz Belediyesi’nin ev sahipliginde gerçeklestirilen yarisa binin üzerinde sporcu katilim sagladi. Beykoz’un tarihi dogasi esliginde yarisan sporcular ve onlari destekleyen vatandaslar, ayni zamanda Türkiye Kizilay Dernegi araciligiyla savaslarda magdur olan çocuklar için olusturulan fona da katki saglayarak destek oldu. Sporcular, baslangiç starti Beykoz Belediyesi önünde verilen yarista 82 kilometre ve 40 kilometre olmak üzere iki farkli kategoride ter döktü. Yarisin startini Beykoz Belediye Baskani Murat Aydin ve Turkcell Yönetim Kurulu Baskani Bülent Aksu verdi. Sporcular sahilden basladiklari yarisi Anadolu Kavagi, Yoros Kalesi, Anadolu Feneri, Kaynarca, Alibahadir, Pasamandira, Ögümce, Cumhuriyetköy ve Polonezköy’den geçtikten sonra yine Expo Alani’na gelerek tamamladi. Organizasyonda dereceye giren sporculara günün anisina kupa, madalya ve çesitli hediyeler takdim edildi.

“Sporcu arkadaslara saglikli bir yaris diliyorum”

Yarisin startini veren Beykoz Belediye Baskani Murat Aydin, “Istanbul’un en güzel yerlerinden biri olan Beykoz’umuzda Turkcell GranFondo’nun ikincisini gerçeklestiriyoruz. Katilan sporcu arkadaslara saglikli bir yaris diliyorum. Türkiye ve dünyanin farkli noktalarindan gelen binin üzerinde katilimci var. Yaris, bir güzellik ortami içerisinde basladi.

Basta valiligimiz ve Turkcell ailesi olmak üzere bizlere destek olan tüm kurum ve kuruluslara tesekkür ediyoruz. Yaris umarim kazalar yasanmadan güzelce tamamlanir” diye konustu.

Kaynak: İHA