Alman Uyruklu Iki Kadin Turist Havada Panigi Yasadi

Antalya’nin Manavgat ilçesinde Alman uyruklu 2 kadin turistin bindigi parasüt tekneye bagli olan pinin kopmasi sonucu havada sürüklendi. Bir süre sonra süzülerek yere inen parasüt elektrik tellerine takilirken Alman uyruklu Maria Madelena Ebert (31) ve Deniz Elena Arslan (32) büyük sans eseri kazayi siyriklarla atlatti.

Alman Uyruklu Iki Kadin Turist Havada Panigi Yasadi
Kopan elektrik telleri zeytin bahçesinde kuru otlari tutustururken itfaiye yangini büyümeden söndürdü. Ekipler olaydan kisa bir süre sonra elektrigi keserek, direkte asili kalan parasütü asagiya indirdi.

Olay Side küçük plajda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Kumköy Jandarma Karakolu yakinlarinda bulunan su sporlari merkezinden havalanan tekneye bagli deniz parasütü, havalandiran kisa bir süre sonra firtinanin etkisiyle ipin kopmasi sonucu havada sürüklemeye basladi.

Yaklasik 500 metre mesafede Side 1058 sokak üzerinde elektrik tellerine çarparak direkte takili kalan parasütte bulunan 2 kadin Alman turist büyük sans eseri kazayi siyriklarla atlatti. Turistler ambulansla hastaneye kaldirildi.

Kopan elektrik telleri zeytin bahçesinde kuru otlarin tutusmasina neden olurken, Antalya Büyüksehir Belediyesi Manavgat biriminden ekiple aninda müdahale ederek yangin büyümeden söndürdü.

Direkte takili kalan parasüt, Olay yerine gelen ekipler elektrigi kesmesini ardindan bulundu yerden indirildi.
Kaynak: İHA