Istanbul'da Yaz Tatilinin Gözdesi 'Riva Turizm Yatirimlari' Hizmete Açildi

Beykoz’un gelisen turizm vizyonuna uygun modern projelerle ilçeye ve tüm Istanbul’a kazandirilan Riva Elmasburnu Tabiat Parki ve Plaji, Riva Merkez Plaji ve Otoparki ile Elmasburnu Restoran, Tugba Yurt konseri ve çocuk eglenceleriyle açildi.

Istanbul'da Yaz Tatilinin Gözdesi 'Riva Turizm Yatirimlari' Hizmete Açildi
Beykoz Belediyesi tarafindan ilçenin turizm potansiyelini ortaya çikarmak, basta ilçe sakinleri olmak üzere tüm Istanbul’a modern mekanlarda tatil olanagi sunmak amaciyla yapimi tamamlanan Riva Turizm Yatirimlari; Riva Elmasburnu Tabiat Parki ve Plaji, Riva Merkez Plaji ve Otoparki ile Elmasburnu Restoran, Tugba Yurt konseri ve çocuk eglenceleriyle hizmete açildi. Açilisa, Beykoz Kaymakami Esengül Korkmaz Çiçekli, Beykoz Belediye Baskani Murat Aydin, AK Parti Istanbul Il Baskani Osman Nuri Kabaktepe, Meclis üyeleri, STK temsilcileri, birçok vatandas katildi.

Program, Riva Turizm Yatirimlarini içeren kisa film gösterisiyle basladi.

Ardindan “Riva Turizm Yatirimlari” açilis töreni kurdele kesimiyle hizmete açildi.

“Elmasburnu plajini yeniden düzenledik”

Programda konusan Beykoz Belediye Baskani Murat Aydin, “Belediye olarak Beykozlu hemsehrilerimizin destegiyle Elmasburnu plajini yeniden düzenledik. Orasi saglam olsun diye yüzeyde bir akis vardi. 412 tane ara kazik çakildi. Sonrasinda o 130 dönümlük alan düzenlendi, hem Beykozlunun hem Istanbullunun hizmetine sunuldu. Tabii hizmetten yararlanirken sembolik ücretler var. Riva’lilar ücret ödemiyor, ödemeyecek. Beykoz karti olan Beykozlular yüzde 25 indirimle yararlanacak. Onun disinda sembolik ücreti var. Ama Istanbul’un Türkiye’nin neresinden gelirse gelsin bisikletle gelenler sadece sembolik bir rakam bir lira ücret ödüyor. Bisikletle geldiginiz zaman tamamen ücretsiz. Simdi bunu niye söylüyorum? Biz Beykoz’u sporlarin da merkezi yapmak istiyoruz. Buradaki insanlarimiz Istanbullular, Beykoz’un güzelliklerinden yararlansin istiyoruz” dedi.



Kadinlara Özel Locali Plaj

Istanbul’da tatil yöresi standartlarindaki tek kadinlar plajina sahip Riva Elmasburnu Tabiat Parki, haftanin 4 günü kadinlara özel, 29 adet locali plaji, elektrikli araçlari ve restoraniyla her yaz binlerce ziyaretçiye sehrin yakininda günü birlik tatil imkâni sunuyor. Toplam 133 bin metrekarelik alanda kurulan tabiat parkinda, manzaraya karsi piknik yapmak ve dinlenmek isteyenler için 165 adet piknik ünitesi, 15 kameliye, dogal gazli mangal üniteleri, büfeler, 2çocuk parki, yürüyüs alanlari, seyir teraslari ve 243 araçlik otopark yer aliyor.

Manzara ve seçkin lezzetler bir arada

Mavi-yesil koylara bakan Elmasburnu Restoran ise dört mevsim farkli bir güzellige bürünen manzarayi ve leziz yemekleri bir arada sunuyor. Dünya mutfaklarindan izgaralar, makarna ve salata çesitlerinin usta asçilar tarafindan özenle hazirlandigi mekân kahvaltidan aksam yemegine, güler yüzlü ve kaliteli hizmetiyle tercih ediliyor.

Riva Merkez Plaji ve Otoparki da yenilendi

Beykoz’a deger ve ekonomik hareketlilik katan turizm yatirimlari çerçevesinde, Riva Meydani, Merkez Plaji ve otoparki da yenilenerek bakimli bir çehreye kavustu. Riva Meydani’nda ziyaretçilere konfor getiren, 9 bin 500 metrekare tas döseme, 8 bin metrekare kaldirim döseme ve asfalt serim çalismasi ile 350 araçlik otopark yapildi. Temizlik hizmeti 7/24 verilecek sekilde güncellendi.

Riva Turizm Yatirimlari Tugba Yurt konseriyle taçlandi

Beykoz’da tamamlanan turizm yatirimlari sevilen pop müzigi sanatçisi Tugba Yurt’un hayranlariyla bulustugu konserle taçlandirildi. Renkli görüntülerin sahne oldugu konserde vatandaslar doyasiya eglendi.
Kaynak: İHA