Çaya Devrilen Kamyondaki Isçi Için Arama Kurtarma Ekipleri Seferber Oldu

Antalya’nin Alanya ilçesinde tomruk yüklü kamyonun çaya devrilmesi sonucu kaybolan isçiyi arama çalismalari 2 gündür devam ediyor. Arama kurtarma ekipleri kayip isçiyi bulmak için seferber olurken havanin kararmasiyla bugün çalisma sonlandirildi.

Çaya Devrilen Kamyondaki Isçi Için Arama Kurtarma Ekipleri Seferber Oldu


Kaza, Güzelbag Mahallesi’nde önceki gün meydana geldi. Geçen yil orman yanginlari sirasinda zarar gören orman sahasinda kesimi yapilan tomruklari tasiyan Gültekin Alkan idaresindeki 74 AAT 978 plakali kamyon kontrolden çikip Alara Çayi’na devrildi. Araç içerisinde bulunan Gültekin Alkan ve Halil Boztas yarali olarak karaya çikarak yardim talebinde bulundu. Ihbar üzerine bölgeye Güzelbag Karakolu’na bagli jandarma ve saglik ekipleri sevk edildi. Gültekin Alkan ve Halil Boztas saglik ekipleri tarafindan yarali olarak hastaneye kaldirirken araçta yapilan aramada yolcu konumunda bulunan Sefa Kadioglu’na ise ulasilamadi.

2 gündür kayip isçiyi arama çalismalari devam ediyor

Ayni gün baslanan arama çalismalarina Jandarma Sualti Arama-Kurtarma (JAK), AFAD, AKUT, Side Sulati Arama-Kurtarma ekipleri destek verdi. Bugün sabahin ilk isiklariyla baslayan ve çay boyunca botla ve dalgiç adamlar arama faaliyeti yürütülürken, diger yandan kamyonun altinda olma ihtimaline karsi da çalisma yapildi. Hurdaya dönen kamyon sular içerisinden çikartilirken Kadioglu’na dair bir ize rastlanilamadi. Gün boyunca devam eden çalismalar havanin kararmasiyla sonlandirildi. Kadioglu’nu arama çalismalarinin yarin sabah tekrar baslayacagi ögrenildi.
Kaynak: İHA