Esi Ve Çocugunun Gözü Önünde Otomobil Çarpti

Orhangazi’de Hürriyet Mahallesi esi ve oglu ile karsidan karsiya geçmek isteyen bir kadina cadde üzerinde seyir halinde olan bir otomobil çarpti. Yaklasik 15 metre savrulan talihsiz kadin yarali olarak hastaneye kaldirildi.

Esi Ve Çocugunun Gözü Önünde Otomobil Çarpti
Olay, Orhangazi’de Hürriyet Mahallesi Fevzi Efendi Caddesi üzerinde meydana geldi. Alinan bilgilere göre, Zekiye Demirel (48) esi ve oglu ile birlikte Fevzi Efendi Caddesi üzerinde karsidan karsiya geçmek isterken cadde üzerinde süratle gelen Enes K. (19) idaresindeki 06 AC 0594 plakali otomobil çarpti.

Çarpmanin siddeti ile 15 metre savrulan Zekiye Demirel yaralandi. Kazayi fark eden vatandaslarin durumu haber vermesi üzerine olay yerine saglik ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen saglik ekipleri yarali kadina ilk müdahaleyi yaptiktan sonra hastaneye sevk etti.

Kadinin kocasi sürücüye tepki gösterdi

Olay sonrasinda polis tarafindan gözaltina alinan otomobil sürücüsü Enes K.’ye ise kadinin esi tepki gösterip üzerine yürüdü. Polisin araya girmesi ile sakinlestirilen adam otomobilin asiri süratli oldugunu ileri sürdü. Polis ekipleri kaza ile ilgili sorusturma baslatti.
Kaynak: İHA