Baskan Köse, Bebek Sahibi Olan Ailelerin Sevincine Ortak Oluyor

Safranbolu Belediye Baskani Elif Köse, ilçede ikamet eden ve yeni bebek sahibi olan vatandaslarin mutluluklarina ortak olmaya devam ediyor.

Baskan Köse, Bebek Sahibi Olan Ailelerin Sevincine Ortak Oluyor
Baskan Elif Köse, "Hos Geldin Bebek" ziyaretleri çerçevesinde Yüksel, Duman ve Özgür ailelerinin bebeklerini görmeye gitti. Üç ayri ziyarette Yigit Eymen, Kumsal Lina ve Ediz bebekleri uzun süre kucagindan indirmeyen Baskan Köse, ebeveynlerle de sohbet etti.

Proje çerçevesinde ailelerin mutluluklarina ortak olmaya devam ettiklerini belirten Baskan Köse, sosyal belediyeciligin en güzel örneklerini sergilemeye devam ettiklerini, yeni bebek heyecani yasayan ailelerin sevinçlerine ortak olduklarini kaydetti.

Ailelere yeni dogan bebekleri için ihtiyaç duyulabilecekleri ürünlerin bulundugu çanta hediye eden Köse, “0-6 aylik bebekleri olan aileler belediyemizi arayarak isimlerini yazdirabilirler. Her daim halkimizla sevinçte de, hüzünde de birlikte olmaya devam edecegiz. Bu vesile ile bu gün ziyaret ettigimiz Yigit Eymen, Kumsal Lina, Ediz bebeklere de saglik, mutluluk ve basarilarla dolu bir ömür diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA