Vali Balci Açiklamasi 'Burada Yapacagimiz Çok Güzel Isler Var'

Van Valisi ve Büyüksehir Belediye Baskan Vekili Dr. Ozan Balci, Çatak ilçesini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Vali Balci Açiklamasi 'Burada Yapacagimiz Çok Güzel Isler Var'
Sabah saatlerinde Çatak ilçesine gelen Vali Dr. Ozan Balci, Kaymakam Mehmet Erdem Akbulut, Belediye Baskani Abdurrahman Seylan, kanaat önderleri, siyasi parti temsilcileri, muhtarlar, imamlar ve ilçe protokolü tarafindan karsilandi. Karsilamaya katilanlara seslenen Vali Balci,

“Bugün bizi karsilamaya gelen herkese tesekkür ediyorum. Çok samimi, sicak bir karsilama oldu. Çatak hem sahip olduklari degerler itibariyle hem çok kiymetli insanlariyla ülkemizin, Van’imizin bir degeridir. Burada yapacagimiz çok güzel isler var. Zaten kaymakamimiz, belediye baskanimiz tarafindan burada bir sürü güzel is yapilmis. Su anda da yapilmaya devam ediyor. Bir degirmenin çarki gibi düsünün, bütün dislilere ihtiyaç var. Buranin yükselmesi için tam destek verecegiz. Burada bulunanlar olarak hepimiz el ele vererek Çatak’i basta egitim olmak üzere alt yapi, saglik, spor, turizm ve rafting sporunu en iyi yerlere getirmek için hep birlikte çalisacagiz. Valilikte ve belediyede kapim herkese açik, talepleriniz olmasa bile bir çayimi içmeye gelebilirsiniz. Halkimizin refahi, huzuru ve esenligi için yatirimlar yapacagiz” dedi.

Daha sonra kaymakamlik makamina geçen Vali Balci, kurum müdürleri ile tanisip Kaymakam Akbulut’tan ilçenin genel durumu hakkinda brifing aldi. Adalet Sarayina da geçen Vali Balci; çalisanlarla tanisip, hakim ve savcilarla bir süre görüstükten sonra Çatak Belediyesine geçti. Belediye Baskani Abdurrahman Seylan, birim amirleri ve personel tarafindan karsilandiktan sonra baskanlik makamina geçen Vali Dr. Ozan Balci, devam eden projeler ve yapilacak hizmetler hakkinda bilgi aldi.

Çatak Belediyesi tarafindan insaati devam eden rafting egitim merkezi, spor salonu, gençlik merkezi insaatlarini geçerek yetkililerden bilgi alan Vali Balci, Ilçe Emniyet Müdürlügü ve Ilçe Jandarma Komutanligi ile Çatak Devlet Hastanesindeki hasta ve hasta yakinlarini da ziyaret ettikten sonra çig felaketinde sehit olan Çatak Itfaiye Sefi Emrullah Ersari’nin ailesiyle bir araya geldi.

Vali Balci, esnaf ziyaretinin ardindan ilçeden ayrildi.

Vali Dr. Ozan Balci’ya Büyüksehir Belediyesi Genel Sekreteri Mehmet Fatih Çelikel, Il Jandarma Komutani Tuggeneral Hüseyin Bekmez, Il Emniyet Müdürü Atanur Aydin da eslik etti.
Kaynak: İHA