Taksim Meydani'nda Ticari Takside Uyusturucu Madde Çikti, Sürücü Gözaltina Alindi

Istanbul Emniyet Müdürlügü tarafindan yapilan “Yedi Tepe Huzur” uygulamasinda Taksim Meydani’nda durdurulan bir ticari takside uyusturucu madde ele geçirildi. Ticari taksi baglanirken, soför gözaltina alindi.

Taksim Meydani'nda Ticari Takside Uyusturucu Madde Çikti, Sürücü Gözaltina Alindi


Istanbul Il Emniyet Müdürlügü tarafindan il genelinde helikopter destekli “Yeditepe Huzur Uygulamasi” yapildi. Uygulama, Beyoglu Taksim Meydani, Fatih Millet Caddesi ve Kadiköy basta olmak üzere belirlenen birçok noktada gerçeklestirildi.

Taksim Meydani’nda yapilan uygulamada durdurulan, Hilmi D. kontrolündeki 34 TAF 52 plakali ticari takside metanfetamin oldugu iddia edilen uyusturucu madde yakalandi. Taksi soförü Hilmi D. gözaltina alinarak, Taksim Polis Merkezi’ne götürülürken, ticari taksi ise baglanarak trafikten men edildi.

Yapilan uygulamaya, Asayis Sube Müdürlügü, Ilçe Emniyet Müdürlükleri, Önleyici Hizmetler, Trafik Denetleme, Havacilik ve Narkotik Suçlarla Mücadele subelerine bagli polisler ekipleri katildi.

Uygulamada trafik ekipleri, sürücü ve araçlarin belgelerini inceledi. Asayis ekipleri de araçlari kontrol ederek, sürücü ve yolcularin üst aramasini gerçeklestirdi.
Kaynak: İHA