Sanliurfa'da Ilk Egitim Haliliye Belediyesi'nden

Haliliye Belediyesi tarafindan düzenlenen program ile Türkiye Belediyeler Birligi Belediye Akademisi tarafindan Sanliurfa’da ilk kez egitim verildi. Belediye personellerine stres ve kriz yönetimi noktasinda yapilmasi gerekenler aktarildi.

Sanliurfa'da Ilk Egitim Haliliye Belediyesi'nden
Türkiye Belediyeler Birligi Belediye Akademisi Sanliurfa’da ilk kez egitim verdi.

Haliliye Belediyesi tarafindan düzenlenen program ile Türkiye Belediyeler Birligi Belediye Akademisi egitmenleri, belediye personellerine yönelik seminer düzenlendi.

Stres ve kriz yönetimi konusunda düzenlenen egitim ile uzman isimler tarafindan personellere bilgi verildi.

Belediye personellerinin yogun ilgi gösterdigi seminerde, Egitmen Ecem Erenoglu vatandaslara daha iyi hizmet verilmesi noktasindan stres ve kriz yönetiminde yapilmasi gerekenleri aktardi. Yaklasik 2 saat süren egitimin ardindan egitmenler, personellerden gelen sorulari yanitladi. Egitimin sonunda yaptigi açiklama Ile Sanliurfa’da ilk kez Haliliye Belediyesi ile egitim düzenlediklerini ifade eden Ecem Erenoglu, Haliliye Belediyesi personellerine ve Belediye Baskani Mehmet Canpolat’a tesekkürlerini iletti. Erenoglu, “Türkiye Belediyeler Birligi Belediye Akademisi çerçevesinde Haliliye Belediyesi personellerine kriz, stres yönetimi konusunda egitim verdik. Çünkü onlarin kendi streslerini kontrol altina almalari, yönetebilmeleri halka daha iyi hizmet vermeleri açisindan çok önemli. Türkiye Belediyeler Birligi olarak ilk defa Sanliurfa’da egitim verildi.

Katilimimiz da çok güzeldi, herkese tesekkür ediyoruz” dedi.

Kaynak: İHA