Korkunç Cinayet Açiklamasi Tartistiklari Adami Arkasindan Yaklasip Vurdu

Kasimpasa’da 22 yasindaki bir genç, bir isyeri önünde oturdugu sirada tartistiklari 42 yasindaki adami sirtindan vurdu. Agir yaralanan adam kaldirildigi hastanede hayatini kaybetti. Cinayet öncesi gençlerin adamla tartistigi anlar kameralara yansirken, Beyoglu Asayis Büro Amirligi ekipleri, olayla ilgili 6 kisiyi emniyete götürdü.

Korkunç Cinayet Açiklamasi Tartistiklari Adami Arkasindan Yaklasip Vurdu


Olay, önceki gün saat 21.00 siralarinda Beyoglu Kasimpasa’da meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, aksam saatlerinde Berk Emir Ö. (22) genç, arkadasiyla birlikte semtin sokaklarinda dolanmaya basladi.

Arkadasiyla dolasan Berk Emir Ö., bir isyeri önünde oturan Hakan Yarimay’in (42) önüne gelince konusmaya basladilar. Hakan Yarimay ve Berk Emir Ö., konusma sirasinda tartismaya basladi.



ÖNCE TARTISIP GITTI SONRA GELIP KURSUN YAGDIRDI

Bu sirada Hakan Yarimay, gençleri yanindan kovarak uzaklastirdi. Arkalarindan bir süre giden Hakan Yarimay, daha sonra önünde oturdugu dükkanin önüne gelerek tekrar beklemeye basladi.

Bu sirada silah alarak geri gelen Berk Emir Ö., Hakan Yarimay’a arkasi dönükken 3 el ates edip kaçti. Topuk, kalça ve böbreginden yaralanarak kanlar içinde kalan Hakan Yarimay yere yigilirken, çevrede bulunan vatandaslar durumu saglik ve polis ekiplerine bildirdi.

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTI, POLIS 6 KISIYI EMNIYETE GÖTÜRDÜ

Ihbar üzerine olay yerine gelen saglik ekipleri ilk müdahalesini yaptigi Hakan Yarimay’i Taksim Egitim ve Arastirma Hastanesine kaldirdi. Hastanede tedavi altina alinan Hakan Yarimay, yapilan bütün müdahaleler ragmen kurtarilamayarak hayatini kaybetti. Olay yerinde ve çevresindeki güvenlik kamerasi görüntülerini inceleyen Beyoglu Ilçe Emniyet Müdürlügü Asayis Büro Amirligi ekipleri, saldirganin Berk Emir Ö. oldugunu tespit etti. Devam eden çalismalarda 2 süpheli gözaltina alinirken, 4 kisi ise ifadesi alinmak üzere emniyete götürüldü. Katil zanlisinin yakalanmasi için çalisma baslatildi.

TARTISMA ANLARI VE SONRASINDA YASANANLAR KAMERADA

Beyoglu’nda yasanan korkunç cinayet öncesinde yasanan anlar güvenlik kamerasina saniye saniye yansidi. Görüntülerde, gençlerin ellerini kollarini sallayarak dolandiklari, daha sonra bir dükkaninda önüne gelerek ilk önce tartistiklari ve sonrasinda o bölgeden ayrildiklari görülüyor.

(Dogan Can Cesur - Murat Horoz - IHA)
Kaynak: İHA