Kaldirimlara Birakilan Motosikletlerle Ilgili Uygulama Yapildi

Manisa Büyüksehir Belediyesi, kent merkezinde kaldirimlara gelisigüzel bir sekilde birakilan motosikletlere yönelik kaldirma çalismasi gerçeklestirdi. Büyüksehir Belediyesi Zabita Dairesi Baskanligi, Ulasim Dairesi Baskanligi ve Il Emniyet Müdürlügü isbirligiyle yürütülen çalismayla Yayalarin ve engelli vatandaslarin kullanim alani olan kaldirimlarin isgal edilmesinin önüne geçildi.

Kaldirimlara Birakilan Motosikletlerle Ilgili Uygulama Yapildi
Manisa Büyüksehir Belediyesi Zabita Dairesi Baskanligi, Ulasim Dairesi Baskanligina bagli trafik zabita ekipleri ve Il Emniyet Müdürlügü’nün müsterek çalismasiyla kent merkezinde sorumluluk alaninda yer alan cadde ve sokaklarda kaldirim isgaline neden olan ve dükkan önlerine gelisigüzel bir sekilde birakilan motosikletlerle ilgili uygulama gerçeklestirildi.

Yapilan denetimlerde yayalarin ve engelli vatandaslarin kullanim alani olan kaldirimlarin isgal edilmesinin önüne geçildi. Uygulama hakkinda bilgi veren Manisa Büyüksehir Belediyesi Zabita Dairesi Baskani Evren Yildiz, çalisma ve denetimlerin sürecegini belirtti.

Kaynak: İHA