Balikesir'de Polis Ve Jandarmadan 'Huzur' Operasyonu

Balikesir’de polis ve jandarma ekipleri il genelinde asayis ve trafik yönünden yaptiklari ayri ayri ’Huzur’ operasyonlarinda çesitli suçlardan aranan 43 sahis gözaltina alinirken, adli makamlara sevk edilen 12 sahis tutuklandi. Jandarma trafik ekipleri de bin 41 araci denetlediler.

Balikesir'de Polis Ve Jandarmadan 'Huzur' Operasyonu
Balikesir Il Emniyet Müdürlügü Asayis Sube Müdürlügü ekipleri genel güvenligi ve asayisi saglamak amaciyla Altieylül, Ayvalik, Bandirma, Burhaniye, Edremit, Erdek, Gönen, Havran ve Ivrindi Ilçelerinde yapilan çalismalarda çesitli suçlardan aranan 30 sahis gözaltina alinirken, adli makamlara sevk edilen 12 sahis tutuklandi. Yapilan aramalarda; 3 adet ruhsatsiz tabanca ve tabancalara ait 17 adet fisek ele geçirildi.

Balikesir Il Jandarma Komutanligi ekipleri genel güvenligi ve asayisi saglamak amaciyla Altieylül, Ayvalik, Burhaniye, Edremit, Havran, Marmara, Sindirgi ve Susurluk ilçelerinde yapilan çalismalarda ve yapilan yol aramalarinda; çesitli suçlardan aranan 13 sahis yakalanirken, 2 adet ruhsatsiz av tüfegi ele geçirildi.

Balikesir Il Jandarma Komutanligi Trafik Timlerince, il genelinde bulunan köy yollari ile cadde ve sokaklarda sehir içi yolcu tasimaciligi yapan sürücüleri trafik kural, yasaklama ve kisitlamalarina uygun sekilde araç kullanmaya yöneltmek, trafik kazalarini önlemek ve kaza sonucunda meydana gelen can ve mal kayiplarini en aza indirmek maksadiyla "Servis Denetimi” faaliyeti icra edildi. Yapilan denetimler sonucunda bin 41 araç kontrol edilerek, 10 araca 3 bin 346 TL idari para cezasi uygulandi ve 5 araç trafikten men edildi.
Kaynak: İHA