Yeniden Refah Partisi'nin Usak Il Baskanligi 2.Olagan Kurulu Gerçeklesti

Yeniden Refah Partisi’nin Usak Il Baskanligi 2.Olagan Kurulu, Genel Baskan Fatih Erbakan’in katilimlariyla gerçeklesti.

Yeniden Refah Partisi'nin Usak Il Baskanligi 2.Olagan Kurulu Gerçeklesti
Dün Usak’a gelen Yeniden Refah Partisi Genel Baskani Fatih Erbakan, kent meydaninda mesalelerle parti üyeleri ve vatandaslar tarafindan karsilandi. Ismet Pasa Caddesi üzerinde esnaf ziyareti gerçeklestiren Baskan Erbakan, sonrasinda Yeni Ögretmen Evinde düzenlenen partisinin Il Baskanligi 2.Olagan Kurulu’na katildi.

Burada açiklamalarda bulunan Il Baskani Erdogan Çiloglu, olusan sikintilardan kurtaracak kisinin Fatih Erbakan oldugunu belirterek, “Liderimizle beraber en güzel sekilde milletimize huzurlu bir sekilde refahi, huzuru ve bereketi en güzel bir sekilde, halkimizla bütün olarak yasamak istiyoruz” dedi.

Katilimcilarin büyük coskusuyla sahneye çikarak konusma yapan Yeniden Refah Partisi Genel Baskani Fatih Erbakan ise ikinci 40 yilda, ikinci 50 yilda milli görüs coskusu, milli görüs heyecani artarak devam ettigini, bu heyecan ve coskunun milli görüs heyecanini iktidara tasiyacak heyecan ve cosku oldugunu söyledi.

Erbakan, “Milli görüs ruhu bu salonlardadir. Milletimiz, bugün Türkiye’nin dört bir yanini dolastigimizda sahitlik ediyoruz ki kurtulus için milli görüs ruhunu ariyor, milli görüsün efsane hizmetlerini ariyor, 54.hükümetteki bolluk ve bereketi ariyor. Erbakan Hocamizin hamlelerini, biran önce tamamlayacak, nihayete erdirecek iktidari ariyor. Milletimiz milli görüs iktidarini ariyor, Islam alemi milli görüs iktidarini ariyor, bütün ezilenler, mazlumlar milli görüs iktidarini ariyor ve sükürler olsun ki o milli görüs iktidarinin ayak sesleri artik her yerden duyulmaya baslamistir” seklinde konustu.



“En fazla üye kaydeden siyasi parti Yeniden Refah Partisidir”

Sözlerine devam eden Yeniden Refah Partisi Genel Baskani Fatih Erbakan, geçtigimiz ay en fazla üye yapilan siyasi partinin Yeniden Refah Partisi oldugunu belirterek partiye yapilar üyeler hakkinda da bilgiler verdi. Baskan Fatih Erbakan, “Geçtigimiz ay resmi verilerine göre 1 ay içerisinde Türkiye’de en fazla üye kaydeden siyasi parti Yeniden Refah Partisi olmustur. Bu ay, 1 ay daha dolmadan 20 günün içerisinde gençlik kollarimiz 10 bin 100 üye, kadin kollarimiz 12 bin 700 üye kayit oldu. Bizim gazetelerimiz, televizyonlarimiz yok. Bizim holdinglerimiz yok, milyon dolarlarimiz yok, hazine yardimimiz yok, iktidar gücümüz yok. Devlet destegimiz yok, dis güçlerin destegi yok, diger partilere yapildigi gibi cilalayip, parlatma operasyonlari yok ama bütün bunlara ragmen bizim inananlarimiz var. Bu inananlar ordusu Türkiye’de üye kaydinda Yeniden Refah Partimizi birinci parti yapti ve bu inananlarla yolumuza devam edecek, en kisa zamanda 500 bin üye hedefine de yeniden ulasacagiz” dedi.

Kaynak: İHA