Siirt'te Çocuklar Için Senlik Düzenlendi

Siirt’te çocuklar için 2 günlük festivali havasinda etkinlikler düzenledi.

Siirt'te Çocuklar Için Senlik Düzenlendi
Mezopotamya Vadi Evleri Sitesi Yönetim Kurulu Baskani Murat Yilmaz, egitim ögretim yilini tamamlayan ve karnelerini alan çocuklar için sitede coskulu bir etkinlik düzenlediklerini söyledi.

Etkinlikte bulusan çocuklarin doyasiya eglendiklerini dile getiren Yilmaz, “Site yönetimi olarak yaza merhaba karne senligi düzenledik. Egitim ve ögretim yilinin sona ermesiyle birlikte çocuklarimiz Cuma günü karnelerini aldi. 2 yil süren pandemi kisitlamalarinin ardindan çocuklarimiz bu organizasyonu ve senligi hak etmisti. 2 gün süren bu organizasyonumuzda palyaço gösterisi, uzay çadiri, animasyon film izleme ve çesitli ikramlar ve müzikli eglenceyle sona erdi. Çocuklarimiz unutulmaz bir gün geçirdi. Aileleri ile birlikte katildilar bu organizasyonumuza herkese tesekkür ederiz” dedi.



Velilerden baskan Yilmaz’a tesekkür

Çocuklari için düzenlenen etkinliklerden duyduklari memnuniyeti dile getiren veliler, Mezopotamya Vadi Evleri Sitesi Yönetim Kurulu Baskani Murat Yilmaz’a tesekkür ederek, “Çocuklarimiz, yogun ve stresli bir süreci geride birakti. Çocuklarimiz bu etkinlik sayesinde hem eglendi hem de ögrendi. Emegi geçen herkese tesekkür ederim” diye konustu.

Kaynak: İHA