MASKI, Daha Yasanabilir Bir Manisa Için Çalisiyor

MASKI Genel Müdürü Burak Aslay, Yunusemre Muhtarlar Dernegi Baskani Bedriye Pehlivan ile ilçede görev yapan Muradiye, Akgedik ve Kayapinar mahalle muhtarlarini kurumda agirladi. MASKI Genel Müdürü Burak Aslay, “Il genelinde vatandaslarimizin hayatini kolaylastiran hizmet ve yatirimlari hayata geçirmeye devam ediyoruz." dedi.

MASKI, Daha Yasanabilir Bir Manisa Için Çalisiyor
Manisa Su ve Kanalizasyon Idaresi (MASKI) Genel Müdürlügü, mahalle muhtarlari ile düzenli olarak görüserek talep ve istekleri dinliyor. MASKI Genel Müdürü Burak Aslay’i, Yunusemre Muhtarlar Dernegi Baskani Bedriye Pehlivan, Akgedik Mahalle Muhtari Mehmet Ali Baykarlar, Muradiye Mahalle Muhtari Eyüphan Aykiran ve Kayapinar Mahalle Muhtari Reis Eren ziyaret etti. Muhtarlari tek tek dinleyen Genel Müdür Aslay, talepleri tek tek yanitladi. Mahalle Muhtarlari yapilan ve yapilacak olan hizmetler için MASKI’ye tesekkür etti. Muhtarlar Dernegi Baskani Bedriye Pehlivan kendilerini agirlayan Genel Müdür Aslay’a tesekkür ederek, “Ilçemiz sinirlari içerisinde MASKI Genel Müdürlügü tarafindan birçok yatirim hayata geçirildi. Devam eden hizmetlerde ilçemiz açisindan büyük hizmetler. Hayata geçirilmesi planlanan projelerin de Yunusemre ilçesi için büyük öneme sahip oldugunu düsünüyorum. Büyüksehir Belediye Baskanimiz Sayin Cengiz Ergün’e çok tesekkür ediyoruz. Yapilan hizmetleri bizler vatandas olarak takdirle karsiliyoruz” dedi.



GES ile tasarruf saglanacak

MASKI Genel Müdürü Burak Aslay, “Il genelinde vatandaslarimizin hayatini kolaylastiran hizmet ve yatirimlari hayata geçirmeye devam ediyoruz. Ihtiyaçlari karsilamak için projelerimiz hazir. Yunusemre ilçemizde ilk olarak 101 Mahalle Projesiyle birçok mahallemizin alt ve üstyapisini saglikli hale getirdik. Karakoca mahallemiz daha saglikli ve yasanilabilir bir mahalle oldu. Bu çalismalari takiben Seyitli, Türkmen, Otmanlar, Koruköy, Gülbahçe mahallelerimizin altyapilari devam ediyor. Seyitli’de kurdugumuz günes enerjisi santralimiz ile 1 megavat gücündeki tesisten yillik 1,5 milyon TL’lik enerji tasarrufu saglamayi hedefliyoruz. Kayapinar mahallemizde yagmursuyu hatti çalismalari tamamlandi. Yasanan sorunlari dikkate alacak olursak, bu çalismanin bölgedeki vatandaslarimiz için büyük öneme sahip oldugunu düsünüyorum. Muradiye, Akgedik, Yagcilar, Karaali ve Evrenos Mahallesini kapsayan atiksu aritma tesisi, içme suyu, kanalizasyon ve kismi yagmur suyu hatti projesi bu bölgede yasayan binlerce insani ilgilendiren büyük bir yatirim olacak. Insallah yasanilan tüm sikintilari bir daha yasanmamak üzere bitirecegiz. Bugün bizi ziyaret eden mahallelerimizde de dere temizliklerinden kismi altyapi çalismalarina, içme suyu sondajlarindan terfi hatti dösemelerine kadar önemli çalismalar yaptik. Muhtarlarimizin talepleri dogrultusunda gerekli degerlendirmeleri çalisma arkadaslarimizla yapiyoruz. Büyüksehir Belediye Baskanimiz Sayin Cengiz Ergün’ün öncülügünde hemsehrilerimiz için çalismaya devam edecegiz” dedi.

Kaynak: İHA