Manavgat'taki Yaz Okullarinda Kayit Yogunlugu

Manavgat’ta 7-16 yas araligindaki çocuklarina çesitli dallarda egitim aldirmak isteyen aileler, Ibrahim Sözen Gençlik Merkezi’nde, yogunluk olusturdu.

Manavgat'taki Yaz Okullarinda Kayit Yogunlugu
Manavgat Belediyesi Ibrahim Sözen Gençlik Merkezi bünyesinde çocuk ve gençler için farkli dallarda yaz kurslari baslayacak. Halk Egitim Merkezi isbirligiyle düzenlenecek olan kurslara kayitlar basladi.

Yaz döneminde çocuklarina farkli dallarda egitim aldirmak isteyen aileler, kayit yaptirmak amaciyla uzun kuyruklar olusturdu. Ibrahim Sözen Gençlik Merkezi’nde, 7-16 yas grubu için rölyef, kum sanati ve resim kurslari, 9-14 yas grubu için tenis ve 10-16 yas grubu içinse Almanca ve Ingilizce kurslari verilecek. Kayitlarin yüz yüze yapildigi egitimler 1 Eylül tarihine kadar devam edecek.

Manavgat Belediye Baskani Sükrü Sözen: “Her yil Ibrahim Sözen Gençlik Merkezimizde özellikle yaz döneminde açtigimiz kurslarimiz büyük ilgi görüyor. Amacimiz, çocuklarimizin özgüvenini artirarak onlari daha donanimli ve bilgili hale getirebilmek. Burada kendilerini gelistirme imkâni bulan çocuklarimizin sosyal hayatta daha basarili olacagina inaniyoruz. Yaz dönemi kurslarina katilan tüm ögrencilerimize basarilar diliyoruz” dedi.

Kaynak: İHA