Kumar Operasyonunda 4 Kisiye 7 Bin 276 TL Idari Para Cezasi

Denizli’de gerçeklestirilen ev, is yeri ve apart denetimlerinde 260 farkli adres kontrol edildi. Denetim ve sorgulamalarda 54 bin 244 kisi sorgulanirken aranmasi olan 124 süpheli tutuklandi.

Kumar Operasyonunda 4 Kisiye 7 Bin 276 TL Idari Para Cezasi


Denizli’de gerçeklestirilen ev, is yeri ve apart denetimlerinde 260 farkli adres kontrol edildi. Denetimlerde 54 bin 66 kisinin GBT ve UYAP sorgulamalari yapildi. Bir kafede yapilan denetimde ruhsata aykiri isletildigi tespit edilerek idari islem gerçeklestirildi.

Ayrica, il genelinde meydana gelen asayise müessir olaylar ile adli makamlardan gelen yakalama müzekkerelerine istinaden yakalanan 124 süpheli çikarildiklari adli makamlarca tutuklandi. Yapilan denetimlerde, 3 is yerinin açiktan alkol sunumu, 1 isyerinin ruhsatsiz faaliyet gösterdigi, 1 isyerinin ise canli müzik belgesinin olmamasina ragmen canli müzik yaptigi tespit edilmesiyle idari islem uygulandi. Denetimlerde 1 kahvehanede kumar oynadiklari tespit edilen 4 kisiye kumar oynamaktan 7 bin 276 TL idari para cezasi uygulandi. 2 kisinin “Kumar oynanmasina Yer ve Imkan Saglama” suçundan süpheli olarak adli islem yapildi. Yapilan çalismalar neticesinde, 2 adet tabanca, 4 adet av tüfegi, 1 adet biçak, 1 adet kurusu siki tabanca, 1 adet çalinti otomobil, 5 adet çalinti motosiklet, 2 adet çalinti akü, 16 adet kalorifer petegi, kumar oyunlarinda kullanildigi tespit edilen 700 TL para ele geçirildi.

Apart ve geçici konaklama adreslerinde olumsuzluga rastlanilmadi

Eglence, umuma açik istirahat, geçici konaklama ve araç kiralama firmalarinda 260 farkli adres kontrol edildi. Adreslerde kimlik bildirme kanunu çerçevesince, yapilan kontrol ve denetimler neticesinde, 6 ayri araç kiralama firmasina, 8 ayri adreste bulunan toplam 83 apart dairesi kontrol edildi. Denetimler sonucunda herhangi bir olumsuzluga rastlanilmadigi belirtildi.
Kaynak: İHA