'Istiklal EC' Ekibine Tesekkür Belgesi

Tasarladiklari “Istiklal EC” adli araç ile yarisacak olan Kastamonu Tas Mektep Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ögrencileri, aldiklari tesekkür belgesi ile moral buldu.

'Istiklal EC' Ekibine Tesekkür Belgesi
Kastamonu Tas Mektep Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde bir grup ögrenci tarafindan tasarlanan ve Temmuz ayinda Kocaeli’de gerçeklestirilecek yarismalarda boy gösterecek “Istiklal EC” adli motorlu aracin yapimi tamamlandi. Ilk kez geçen yil tasarladigi araçla adindan söz ettiren Kastamonu Tas Mektep Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, bu yil da yarismalarda en iyi dereceyi arayacak. Yarismalar öncesinde atölyeyi ziyaret eden Kastamonu Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Müdürü Seçil Dilekçi Çakmak, ögretmenlere plaket, ögrencilere de tesekkür belgesi verdi ve gayretlerinden dolayi ekibi tebrik etti.

Ziyarette konusan OSB Müdürü Seçil Dilekçi Çakmak, “Kastamonu Tas Mektep Mesleki ve Teknik Anadolu Lisemizin geçtigimiz yil ortaya koydugu performans takdire sayan. Bizler de Kastamonu OSB olarak bu gençlerimizin yanlarinda oldugumuzu göstermek ve Temmuz ayinda gerçeklesecek yarismalar öncesinde moral olmak amaciyla okulumuzu ziyaret ettik ve ekipte yer alan tüm isimlere plaket ve tesekkür belgesi verdik. Bu güzel ekipten daha büyük basarilar bekliyor ve basari diliyoruz” dedi.

Yarisma için hazirlanan ögrenci ve ögretmenler ise yarismada ilk üçe girerek derece elde etmeyi hedeflediklerini belirtti.

Öte yandan, Kastamonu Tas Mektep Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde basarili çalismalara imza atan ekipte ise ögretmen Enver Iyigören ile Gürkan Özmen, Mustafa Baran, Ismail Öztürk, Hizir Çagatay Aslan, Recep Gökirmak, Safa Eren Kayikci, Baha Alparslan Yildiz, Emre Sürekli, Ercan Kavunoglu, Ismail Karatas isimli ögrenciler yer aliyor.
Kaynak: İHA