Fatih Sanayi Sitesi'nin Yol Sorunu Çözülüyor

Turgutlu Belediyesi, Fatih Sanayi Sitesi’nde ve kent genelinde asfalt yama ile serim çalismalarina araliksiz devam ediyor.

Fatih Sanayi Sitesi'nin Yol Sorunu Çözülüyor
Soguk asfalt yama araciyla yol sorununu en hizli ve etkili sekilde çözen Turgutlu Belediyesi Fen Isleri Müdürlügüne bagli ekipler, Fatih Sanayi Sitesi’nde asfalt yama çalismalarina basladi.

Bu çalismalar çerçevesinde ekipler, uzun yillardir meydana gelen yollardaki bozulmalari asfalt yama ile kapatiyor. Güvenli ve konforlu ulasim için yüksek bir tempoyla baslayan çalismalarin bu hafta içerisinde tamamlanmasi planlaniyor.

Kent genelindeki cadde ve sokaklarda da asfalt çalismalarina devam eden ekipler, Ergenekon Mahallesi Sekip Seçkin Sokak’ta asfalt serim çalismalarini gerçeklestirdi.

Asfaltlama çalismalarinin tüm hiziyla devam ettigini belirten Turgutlu Belediye Baskan Yardimcisi Ahmet Daskan, “Turgutlu’muzda bozulan yollari tespit ederek hizli bir sekilde çözüme kavusturuyoruz. Vatandaslarimiza kaliteli, güvenli ve konforlu bir ulasim agi olusturmak için elimizden gelen tüm çabayi göstermeye devam edecegiz. Bu sicak havalara ragmen özveriyle çalisan tüm ekip arkadaslarima tesekkür eder, kolayliklar dilerim” dedi.

Kaynak: İHA