Evden Kötü Kokular Gelince Aci Gerçek Ortaya Çikti

Batman’in Gercüs ilçesinde engelli kiz kardesiyle yasayan Sehmus Önel evinde ölü bulundu.

Evden Kötü Kokular Gelince Aci Gerçek Ortaya Çikti
Alinan bilgilere göre, Gercüs ilçesine bagli Kayapinar beldesi Pinarbasi Mahallesi’nde Sehmus Önel (66), tek katli evde yataga bagli engelli kiz kardesi Selime Das (62) ile yalniz yasiyordu. Kiz kardesini yatagina götüren Sehmus Önel’in, daha sonra odasina çekildigi ögrenildi. Önel, odasina çekildikten sonra kimse haber alamadi. Kötü kokularin evden geldigini fark eden komsular, durumu Önel’in yakinlarina bildirdi. Eve giren akrabalar ve vatandaslar, Önel’in cansiz bedeniyle karsilasti. Durumun 112 Acil Çagri Merkezi’ne bildirilmesi üzerine olay yerine saglik ve güvenlik güçleri yönlendirildi.

Ekiplerin yaptiklari incelemelerde Önel’in yaklasik 3 gün önce hayatini kaybettigini belirledi. Sehmus Önel’in cansiz bedeni Gercüs Devlet Hastanesi morguna kaldirildi. Daha sonra Önel’in kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Batman Egitim Arastirma Hastanesi Adli Tip Bölümüne sevk edildigi ögrenildi.

Öte yandan, agabeyinin cesediyle evde yaklasik 3 gün boyunca kalan engelli Selime Das’in durumunun iyi oldugu belirtildi.
Kaynak: İHA