Dügün Kana Bulandi, 2 Kisi Yaralandi

Afyonkarahisar’da gerçeklestirilen sokak dügününde gençler arasinda çikan biçakli kavgada dügün sahibi baba ve oglu yaralandi. Hafif yaralanan baba ve oglu hastaneye kaldirilirken, polis ise olaylarinin büyümemesi için bölgeye çevik kuvvet sevk etti.

Dügün Kana Bulandi, 2 Kisi Yaralandi
Olay, Fatih mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, mahallede gerçeklestirilen sokak dügününde gençler arasinda henüz belirlenemeyen bir sebepten ötürü tartisma çikti. Tartismanin büyümesi üzerine birbirlerine biçaklarla saldirdigi iddia edilen sahislari yatistirmak isteyen dügün sahibi baba Cemali Murat C. ve oglu Hasan Hüseyin C., biçaklanarak yaralandi. Dügüne katilanlarin haber vermesi ile bölgeye çok sayida polis ve 112 Acil servis ambulanslari sevk edildi. Olay yerine gelen saglik ekipleri yaptiklari ilk müdahalenin ardindan baba ve oglunu ambulanslar ile hastaneye kaldirdi.

Dügün yarida kaldi

Bölgede genis güvenlik önlemleri alan polis ekipleri yasanabilecek olumsuzluklarin önüne geçmek için bölgeye çevik kuvvet istedi.

Durumu kisa sürede kontrol altina alan polis ekipleri olayi gerçeklestirdigi belirlenen sahsi kullandigi suç aleti biçakla birlikte gözaltina aldi.

Polis tarafindan olayla ilgili baslatilan inceleme devam ediyor.

Öte yandan, dügüne katilanlara ikram edilmek için hazirlanan yemeklerin ise kazanlarda kaldigi gözlenirken, kavgadan dolayi dügün yarida kaldi.
Kaynak: İHA