Büyüksehir Ve Soma Belediyesi'nden Is Birligi Protokolü

Manisa Büyüksehir Belediye Baskani Cengiz Ergün ile Soma Belediye Baskani Ali Tulup arasinda is birligi protokolü imzalandi. Protokolle Soma ilçesine bagli Devlethan Mahallesi ile Boncuklu Mahallesi arasinda kalan 2 bin 500 metrelik yola kilit parke tasi dösenmesi için Büyüksehir Belediyesi kilit parke tasi desteginde bulunacak. Kilit parke tasi döseme çalismalari ise Soma Belediyesi tarafindan gerçeklestirilecek.

Büyüksehir Ve Soma Belediyesi'nden Is Birligi Protokolü
Vatandaslarin ihtiyaçlari dogrultusunda çalismalarini araliksiz devam ettiren Manisa Büyüksehir Belediyesi, ilçe belediyeleri ile is birligi yapmaya devam ediyor. Manisa Büyüksehir Belediyesi’nin Salihli ilçesinde bulunan Beton, Tas, Bordür ve Büz Fabrikasi’nda üretilen kilit parke taslarindan Soma’ya destekte bulunulacak. Manisa Büyüksehir Belediye Baskani Cengiz Ergün ile Soma Belediye Baskani Ali Tulup’un imza altina aldigi protokole göre Soma ilçesine bagli Devlethan Mahallesi ile Boncuklu Mahallesi arasinda kalan 2 bin 500 metrelik yola kilit parke tasi dösenmesi için Büyüksehir Belediyesi kilit parke tasi desteginde bulunacak. Kilit parke tasi döseme çalismalari ise Soma Belediyesi tarafindan gerçeklestirilecek.

Protokolün hayirli olmasini temenni ettiler

Protokol ile ilgili degerlendirmede bulunan Manisa Büyüksehir Belediye Baskani Cengiz Ergün, "Ortak çalismalarimizdan bir tanesi. Soma ilçemiz içerisinde Devlethan ve Boncuklu mahalleleri arasinda kalan yola kilit parke tasi dösenecek. Degerli Baskanimizin bizden talepleri oldu. Bu noktada tasi bizden, isçiligi Soma Belediyesi’nden olmak üzere bir çalisma yapilacak. 2 bin 500 metre tasin hayirlisi ile protokolüne imza attik. Bu mahallelerdeki vatandaslarimizi mutlu etmek en büyük dileklerimizden. Hayirli ugurlu olsun" diye konustu.

Soma Belediye Baskani Ali Tulup ise, "Soma halki adina tesekkürlerimi sunuyorum. Hayirli ugurlu olsun" ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA