Ankara Büyüksehir Belediyesi, Babalar Günü'nü Özel Etkinliklerle Kutladi

Ankara Büyüksehir Belediyesi, Babalar Günü’nde birbirinden renkli etkinliklere ev sahipligi yapti. ASTI’de gelen ve giden yolculara BUGSAS Türk Halk Müzigi Korosu, Babalar Günü sürprizi yaparak sarkilarla karsiladi.

Ankara Büyüksehir Belediyesi, Babalar Günü'nü Özel Etkinliklerle Kutladi
Ankara Büyüksehir Belediyesi BUGSAS Türk Halk Müzigi Korosu, Ankara Sehirlerarasi Terminal Isletmesi’nde (ASTI) sahne alirken, EGO Müzik Toplulugu da Kizilay Metro Istasyonu’nda Babalar Günü için mini müzik dinletisi gerçeklestirdi.

ASTI’de türküler babalar için söylendi

ASTI’de verilen konserde BUGSAS Türk Halk Müzigi Korosu türküleri babalar için seslendirdi. Gelen ve giden yolculari sarkilarla karsilayan BUGSAS Türk Halk Müzigi Korosu’na eslik eden vatandaslar keyif dolu dakikalar geçirdi. ASTI’de Babalar Günü’ne özel program hazirladiklarini belirten BUGSAS Yönetim Kurulu Baskani Mustafa Koç, söyle konustu:

“Babalarin evlatlarini, evlatlarin babalarini karsilayip ugurladigi ASTI’de Babalar Günü’nü kutluyoruz. ASTI’deki dönüsümü kültürel faaliyetlerle de sürdürüyoruz. ASTI artik sadece sehirlerarasi otobüs terminali olmakla kalmasin, sosyal ve kültürel içerikler de katalim istiyoruz. BUGSAS çalisanlarindan bir Türk halk müzigi korosu kurduk. Bu koroyu ileride gelistirecegiz. Özel günlerde çesitli salonlarda konserler düzenleyecegiz. ASTI’ye yolculuk için gelen vatandaslarin hayatlarina renk katmak, onlari kültür-sanatla bulusturmak ve Ankara’nin kültür-sanatin da Baskent’i olmasina katkida bulunmak istiyoruz. Basta Türk milletinin aziz atasi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm babalarin Babalar Günü’nü kutluyorum. Herkes evladiyla mutlu olsun insallah.”
Kaynak: İHA