Beykent Üniversitesi'nde 25'Inci Yil Mezuniyet Coskusu

25’inci mezuniyet törenini gerçeklestiren Beykent Üniversitesi, 20 bin’den fazla mezun verdi. Iki ayri günde gerçeklestirilen törende üniversiteye bagli birçok fakülte, enstitü ve yüksekokul mezunlari kep atti.

Beykent Üniversitesi'nde 25'Inci Yil Mezuniyet Coskusu
Pandemi sebebiyle gerçeklestirilemeyen üniversite mezuniyet törenleri yapilmaya baslandi. 20’nci, 21’inci ve 22’nci dönem mezuniyet törenlerini gerçeklestiren Beykent Üniversitesi, 147 farkli bölüm ve programdan 20 bin’den fazla mezun verdi. Iki ayri günde gerçeklestirilen törende üniversiteye bagli birçok fakülte, enstitü ve yüksekokul mezunlari kep atti.

Yahya Kemal Beyatli Gösteri Merkezi’nde gerçeklestirilen mezuniyet töreni, saygi durusu ve Istiklal Marsi’nin okunmasiyla basladi.

Törenin açilis konusmasini Ögrenci Konseyi Baskani Ömer Faruk Bayrak ve Rektör Prof. Dr. Murat Ferman yapti.

Profesyonel basari ödülleri

Törende 25’inci Yil Mezun Ödülleri kapsaminda verilen Profesyonel Basari Ödülleri ise sahiplerini buldu. ‘Ata Tohumu Hareketi’ ile Beykent Üniversitesi mezunu gazeteci Cem Seymen, Topluma Katki Ödülü’ne, Marmaray’in bas mimari Beykent Üniversitesi mezunu Basak Dogan ise Topluma Katki Ödülü’ne layik görüldü.

Dogan’a ve Seymen’e ödülü, Mütevelli Heyet Baskan Danismani Dr. Erkan Çelik, Rektör Prof. Dr. Murat Ferman ve Mezunlar Dernegi Baskani Fatma Günal tarafindan verildi.

Kaynak: İHA