Mesleki Egitim Merkezi'nde Diploma Töreni Düzenlendi

Mus’un Malazgirt ilçesinde Mesleki Egitim Merkezi’nde diploma töreni düzenlendi.

Mesleki Egitim Merkezi'nde Diploma Töreni Düzenlendi
Mesleki Egitim Merkezleri tarafindan ’Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ diplomasi verilmesi nedeniyle Malazgirt Kültür Merkezi Konferans Salonunda mezuniyet töreni düzenlendi.

Milli Egitim Bakanliginin mesleki egitimi güçlendirmek amaciyla mesleki egitim merkezleri mezunlarinin lise diplomasi alabilmeleri için yaptigi düzenlemeler neticesinde okulda egitim gören 20 ögrenci diploma almaya hak kazandi. Törene Mesleki Egitim Merkezi Müdürü Dinçer Ipek, kurum idarecileri ögretmen ve mezun ögrenciler katilim sagladi. Saygi durusu ve Istiklal Marsi’nin okunmasiyla baslayan tören okul müdürü Dinçer Ipek tarafindan yapilan açilis konusmasi ile devam etti.

Ipek konusmasinda, Milli Egitim Bakanliginin mesleki egitimi güçlendirmek amaciyla mesleki egitim merkezleri mezunlarinin lise diplomasi alabilmeleri için yaptigi düzenlemeler neticesinde okulda egitim gören 20 ögrencinin diploma almaya hak kazandigini söyledi.

Ipek, konusmasinda ögrencilerden is hayatlarinda sözünün eri olmalari gerektigini, sosyal, kültürel ve mesleki hayatlarinda çesitli tavsiyelerde bulundu. Diploma puan siralamalarina göre ögrencilere diplomalari takdim edildi. Tören, toplu fotograf çekimleri ve yemek ikrami ile sona erdi.
Kaynak: İHA