GAÜN Spor Bilimleri Fakültesi Ögrencileri Coskuyla Mezun Oldu

Gaziantep Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi 2021-2022 egitim ögretim yili sonunda egitimlerini basariyla tamamlayan 86 ögrenci mezun olarak diplomalarini aldi.

GAÜN Spor Bilimleri Fakültesi Ögrencileri Coskuyla Mezun Oldu
GAÜN Atatürk Kültür Sahnesinde gerçeklestirilen mezuniyet töreni açilisinda konusan GAÜN Spor Bilimleri Fakültesi Dekani Prof. Dr. Yavuz Saka, mezun ögrencilere seslenerek, onlari güzel bir gelecek ve hayat mücadelesi bekledigini belirtti.

Prof. Dr. Saka, “Elbette zorlanacaksiniz, hayat ögrencilik yillarinizda oldugu gibi olmayacak. Ancak yilmayin, korkmayin, çalisma azminizi, ülke, bayrak ve vatan sevginizi hiçbir zaman kaybetmeyin. Sizleri her türlü güçlügün üstesinden gelecek beceri ve bilgiler ile donattik. Sevgili antrenörler, spor yöneticileri ve beden egitimi ögretmenleri, sizler birer Gaziantep Üniversitelisiniz, hayatinizda birçok sey degisecek ancak ömrünüz boyunca Gaziantep Üniversiteli olarak kalacaksiniz. Bizleri, üniversiteniz, fakültenizi ve bölümünüzü unutmayin” dedi.

Spor Bilimleri Fakültesi Aysel Yilmaz’in mezuniyet törenine katilamamasi nedeniyle yayimladigi mesajda, Gaziantep Üniversitesinde geçirdigi egitim ögretim hayati boyunca güzel anilar, birçok kazanim biriktirdigini ve unutulmaz dostluklar kurduklarini ifade ederek, “Amacimiz bu kazandigimiz mesleki bilgileri tecrübeye dönüstürecek firsatlari yakalamak. Kuskusuz bu süreç okul hayatimizdan daha zor olacak. Zaman zaman umutsuzluga kapilacak ve belki zorlu hayat sartlarinda karamsarliga düsecegiz. Iste o zaman bu topraklarin hangi sartlarda ve nasil kazanildigini hatirlamamiz gerekir. Bu yüzden her bir fert olarak hep dogruyu ve hep ileriyi hedeflemeliyiz” diye konustu.

Fakülte Birincisi Aysel Yilmaz’i temsilen Fakülte Ikincisi Gizem Yilmazer’e Fakülte Dekani Prof. Dr. Yavuz Saka tarafindan plaketi takdim edilerek, yas kütügüne künyesini çaktirdi.

Açilis konusmalari sonrasinda fakültede ve bölümlerde dereceye giren ve mezun olan ögrencilere mezuniyet belgelerini verildi.

Tören, ögrencilerin ögretmenlik yeminini okumasi ve kep atilmasiyla sona erdi.
Kaynak: İHA