Halk Egitim Merkezi Kursiyerleri, Bursa'ya Teknik Gezi Düzenledi

Devrekani Belediye Baskanliginin destekleriyle Devrekani Yerel Eylem Grubu Dernegi, kirsal kalkinma projeleri çerçevesinde Devrekani’de faaliyetlerini sürdüren Halk Egitim Merkezi Dokuma Kursiyerleri için Bursa’ya teknik gezi programi düzenledi.

Halk Egitim Merkezi Kursiyerleri, Bursa'ya Teknik Gezi Düzenledi
Devrekani Belediye Baskanliginin katkilariyla Devrekani Yerel Eylem Grubu Dernegi, Devrekani’de faaliyetlerine sürdüren Halk Egitim Merkezi Dokuma Kursiyerlerini Bursa’ya götürdü. Kursiyerler, Bursa’da teknik gezi yaparak, incelemelerde bulundu.

Teknik geziyle ilgili bilgi veren Devrekani Yerel Eylem Grubu Dernegi Yönetim Kurulu Baskani Dr. Gül Banu Çiçek Bideci, “Leader projesi çerçevesinde kirsal ekonomik faaliyetler, el sanatlari vb. faaliyetlerle ilgili fuarlara katilim ve kursiyerlerimizin bilgi, beceri ve deneyimlerini artirmak amaciyla düzenlemis oldugumuz gezi etkinliklerimize bir yenisini daha ekledik. Devrekani Halk Egitim Merkezi Dokuma Kursiyerlerimiz ile birlikte Bursa Tekstech Bursa Iplik Brode Tekstil Aksesuarlari Nakis Isleme ve Kumas Baski Teknolojileri Fuarina katilim gösterdik. Fuar alaninda açmis oldugumuz standimizda kursiyerlerimizin el emegi göz nuru ürünlerinin tanitimini gerçeklestirdik. Proje çerçevesinde gerçeklestirdigimiz teknik gezimizde bizlere her türlü destek ve imkani saglayan Bursa Kastamonu Dernekler Federasyonu Baskani Ismail Tiftik’e, Devrekani Belediye Baskanimiz Engin Altikulaç’a, Devrekani Halk Egitim Müdürü Zeki Gökgöz’e, kursiyerlerimiz ile birebir ilgilenen Dernek Uzmanimiz Gizem Çamci ile Tarim ve Kirsal Kalkinmayi Destekleme Kurumu’na tesekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA