Büyükçekmece'de Emlak Ofisini Kundaklamaya Çalisti

Büyükçekmece’de kimligi belirsiz sahis, gece vakti eline aldigi yanici madde ile emlak ofisini yakmaya çalisti. Basarisiz olan sahis olay yerinden kaçarken, gelis ve gidis kameraya yansidi.

Büyükçekmece'de Emlak Ofisini Kundaklamaya Çalisti
Olay, geçtigimiz Pazar gece saatlerinde Güzelce Mahallesi’nde gerçeklesti. Kimligi belirsiz bir sahis, Murat Yeken isimli vatandasin sahibi oldugu emlak ofisini kundaklamaya çalisti. Ertesi sabah ofisine gelen Yeken, binanin belli kisimlarinda yanma izi görünce büyük bir sok yasadi. Yeken’in durumu emniyet güçlerine ihbar etmesi üzerine olay yeri inceleme ekipleri ofiste çalisma baslatirken kundakçinin ofisi yakarak kaçmaya çalistigi o anlar çevredeki bir isyerinin güvenlik kamerasina saniye saniye yansidi.

Yasadigi durum hakkinda konusan ofis sahibi Murat Yeken, “ Saat 04.00 siralarinda tel örgüyü geçiyorlar. Elinde bir sise ile benzin döküyor. Benzin ile yakmaya çalisiyor. Arkada tarafa geçiyor orayi da yakmaya çalisiyor. Sonra bir daha gelip yakmak için birkaç kere ugrasiyor. Asagi yukari bir saat boyunca burayi yakmak için ugrasmis. Biz haber almadik. Sabah geldigimizde gördük. Allah korumus. Biz sikayetçi olduk ve tutanaklari tutuldu. Olay yeri inceleme geldi, sonuçlari bekliyoruz. Yapan kisi belki de bulunmustur. Kötü bir sey tabi, keske yasanmasaydi. Kimin yapacagina dair bir fikrim yok. Zaten içeri de girmemis. Cami zorlamaya da çalismiyor. Sadece binayi yakmaya çalismis. Sebebi de belli degil” dedi.

Kundaklama ani güvenlik kamerasinda

Kundaklama anlari çevredeki bir is yerinin güvenlik kamerasiyla kaydedildi. Görüntülerde ofisin alev aldigi ve sahsin disari çikarak kosmaya basladigi görüldü.

Kaynak: İHA